Mechanisch Ontwerper
Whoohoo
Gent, Belgium
2 dagen geleden

Over de functie

Ontwerp fijnmechanica!

Als Mechanisch Ontwerper neem je het ontwerp van mechanische onderdelen op jou. Deze mechanische componenten zijn steeds op maat van de klant.

Hierdoor bouw je een sterke expertise over het product op en kan je zelfs na een jaar nog bijleren.

Fijnmechanica komt hier sterk aan bod. Detaillistisch en precisie werk integreren in jouw ontwerp schrikken jou dan ook niet af.

Deze ontwerpen teken je uit in Autocad en in Inventor. Er wordt een opleidingsprogramma op maat voorzien.

Het bedrijf is een familiebedrijf, waarbij een hecht team en weinig verloop centraal staan. De mechanische ontwerper zou opgeleid worden door een peter, waarbij er ruimte is voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Functie eisen

Als Mechanisch Ontwerper

 • Heb je een Bachelor Elektromechanica / Ontwerp- en Productietechnologie
 • Kan je met Autocad en Inventor werken
 • Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier