Logistics Coordinator (Regio: Asse)
AGO Jobs & HR
Wondelgem, Oost-Vlaanderen, BE
7 dagen geleden
source : Jobat

Voor één van onze klanten, een internationale firma in Asse, gaan we op zoek naar Logistics Coordinator.Je bent verantwoordelijk voor het stockmanagement van de verschillende internationale afdelingen binnen de firma.

Je berekent de forecast en volgt deze nauwgezet op.Je verzamelt op dagelijkse basis alle noodzakelijke informatie m.b.t. de stock en beschikbaarheden, dit omvat o.

a. het opvolgen van ETA's en het aanpassen van SAP parameters.Je bundelt deze gegevens tot overzichtelijke rapporten en grafieken en past hierop de nodige analyses toe.

Je volgt de geplande targets op en communiceert hierover dagelijks met de verschillende partijen.

 • Je hebt een bachelor of master in een logistieke of analytische richting- Je hebt inzicht in logistieke processen of bent bereid je hierin te verdiepen-
 • Je bent een echte krak in Excel, ervaring met SAP is een voordeel- Je werkt heel graag met cijfers, databases en spreadsheets-

  Je bent communicatief ingesteld- Je beheert het Nederlands, Frans en Engels (zowel schriftelijk als mondeling).

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier