Bakker in dagploeg of 2-ploegen of nacht (m/v)
Konvert Interim Izegem
Ledegem, BE
1 dag geleden

Profiel

Voor een industriële bakkerij regio Izegem zijn we op zoek naar een bakker om in dagploeg te werken. Taak : Als bakker versterkt u het team van bakkers die instaan voor de bereiding van eclairs (leeg), het decoreren van eclairs, het produceren van cakes, klaaskoeken, rochers en ander artisanaal gebak.

Iedere productie van een bepaald product loopt telkens voor een volledige dag.

Aanbod

Ingrediënten uitkiezen (bloem, gist, additieven, ...) en doseren voor het maken van brooddeeg of patisseriedeegHet deeg mengen, kneden en uitrollen.

Het werkblad, het gereedschap en de ruimtes schoonmaken en hygiënisch houden. Producten versieren na afkoeling (stukjes chocolade, sesamzaadjes, suiker, met een saus overgieten, .

 • Patisserie bereiden (snijden, versieren, bestrijken met een laagje eigeel, ...). De deegstukken en patisserie voorbakken, bakken en uit de oven halen.
 • Het deeg in deegstukken verdelen, rollen en vormgevenDe gisting controleren Van maandagavond tot en met vrijdag. Uren : 7u - 16u (1u pauze) Competitief loon.

  Vereiste kwalificaties

  Je hebt ervaring als bakker. Je beschikt voer bakkersdiploma en praktische werkervaring in een industriële of ambachtelijke bakkerij.

  Je hebt een goede attitude. Je hebt kennis van de voedingsnormen en hebt een georganiseerde, snelle en propere manier van werken.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier