Hersteller witgoed (m/v)
via YELLOW SELECTIE
Herne, Flemish-Brabant, BE
2 dagen geleden
source : Monster

Bedrijfsprofiel : Onze klant is een stabiel familiebedrijf dat een winkel heeft met een mooi assortiment aan huishoudapparaten met een uitstekende service.

Momenteel zijn ze op zoek naar een Hersteller witgoed en huishoudapparaten m / v. Functieomschrijving : Je staat in voor het herstellen van witgoed toestellen, vooral het plaatsen van wisselstukken zoals o.

a. het vervangen van kooltjes van motors van wasmachines, de rubbers, de schokdempers, ... zowel in het atelier als bij de klanten thuis.

Je communiceert gemakkelijk met de klanten en je ziet vrij snel waar het probleem zit. Je bent in staat een oplossing te bedenken en het defect apparaat te herstellen.

Verwacht : Je hebt een goede kennis van elektriciteit / elektronica. Je hebt minstens 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Je hebt een goede kennis van het Nederlands en van het Frans. Je bent een handige harry en klantgericht. Je werkt van dinsdag tot en met zaterdag.

Je bent vrij op zondag en maandag. De winkel sluit de laatste 2 weken van juli. Aanbod : Onmiddellijk een voltijds vast contract voor onbepaalde duur.

Een aantrekkelijk loon in functie van jouw ervaring. Je krijgt een grondige opleiding. Je werkt in een familiale sfeer waar een goede dosis humor welkom is.

Trefwoorden : Servicetechnieker, Onderhoudstechnieker, Technieker, Hersteller, Huishoudapparaten, Witgoed

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier