JUNIOR INGENIEUR BOUWKUNDE / STABILITEITSINGENIEUR REGIO ANTWERPEN (STARTER MASTER OOK WELKOM!)
People 4 Projects bvba
Antwerpen, Antwerp, BE
5 dagen geleden
source : Monster

P4P zoekt een Ingenieur Bouwkunde / Stabiliteitsingenieur regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING : Als Ingenieur Bouwkunde / Stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor het berekenen en bestuderen van de technische vereisten van de diverse projecten.

Je zal instaan voor de opmaak van bestekken, meetstaten en lastenboeken. Je volgt het project op en speelt in op wijzigingen en verwachtingen van de bouwheer.

Je doet controlerondgangen op de werven. Je lost problemen op die zich tijden de uitvoering voordoen. Als Ingenieur Bouwkunde / Stabiliteitsingenieur maak je voornamelijk studies voor constructies in gewapend beton.

UW PROFIEL : Je behaalde een Master Bouwkunde (Industrieel of Burgerlijk Ingenieur Bouwkunde) of bent Burgerlijk Ingenieur Architect.

Schoolverlaters zijn meer dan welkom! Je bent erg zelfstandig en stressbestendig. Nauwkeurigheid is van belang om deze functie succesvol te vervullen.

Je kan perfect samenwerken in team. Je communiceert vloeiend in het Nederland. Kennis Frans is een pluspunt. AANBOD : Een vast contract van onbepaalde duur.

Je komt terecht in een aangename werkomgeving waar je alle kansen krijgt om je zelf verder te ontwikkelen. Een aantrekkelijk salaris, bedrijfswagen, tankkaart en groepsverzekering.

CONTACT : Peter Weyns, Peter.Weyns p4p.be Mobile : +32491869950 Verbindingsdok Oostkaai 7, 2000 Antwerpen Ingenieur Bouwkunde, Stabiliteitsingenieur, Stabiliteit, Master Bouwkunde, Industrieel, Burgerlijk Ingenieur Bouwkunde, Bouw, Burgerlijk Ingenieur Architect, Studiebureau, Ingenieursbureau, Beton, Antwerpen

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier