Winkelmedewerker STEKENE
Accent
Stekene, BE
7 uur geleden

De klant is een Belgische organisatie metmeer dan 130 winkels verspreid over gans het land. Ze bekleden detweede plaats in de Belgische doe-het-zelf sector.

Ze richten zichop de doe-het-zelf markt met een 25.000 doe-het-zelf artikelen enaanverwante rondom en in huis. De winkels hebben een groteoppervlakte en ze werken in afdelingen (verf, badkamer, tuinetc.).

Functiebeschrijving

Alswinkelmedewerker zal je zowel worden ingezet in de winkel als inhet magazijn. Je staat in voor het laden en lossen van leveringenen het stockeren en beheren van de voorraden.

In de winkel verzorgje rayons en assisteer jeklanten.

Functie-eisen

Jespreekt, schrijft en leest heel goed Nederlands. Je kan goed meteen computer overweg. Je hebt een goede kennis van hetdoe-het-zelfassortiment en je bent steeds bereid hierover bij teleren.

Je bent zelf handig aangelegd. Je draagtklantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Je bent een echteteamplayer die steeds paraat is om daar waar nodig collega's bij tespringen.

Je bent flexibel en bereid in het weekend te werken.Ervaring in een verkoopfunctie in een gelijkaardigebusinessactiviteit is eenpluspunt.

Arbeidsvoorwaarden

Eenvoltijdse job in een groeiende en dynamische onderneming. Eenafwisselende en boeiende job met verantwoordelijkheden endoorgroeimogelijkheden.

Een opleiding on-the-job.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier