Trainee Logistiek Management - Regio Gent - Internationale firma! (M/V/X)
Over Ago
Desteldonk
2 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor onze klant, een internationale firma gelegen in de Gentse Zeehaven is AGO Technics op zoek naar Trainees met een interesse in logistiek.

Als Trainee maak je kennis met de verschillende afdelingen binnen de firma om een zicht te krijgen op de logistieke processen.

Dit kan zijn : order picking, transit, douane, inbound, verzending, customer service en outbound. De eerste weken werk je mee op de werkvloer om vervolgens een rol als teamleader / supervisor op te nemen.

Afhankelijk van jouw ambities en kwaliteiten, geeft de firma invulling aan jouw projecten waarbij je ervaring verwerft binnen de volledige supply chain keten in de firma.

Vereisten

Je ronde een hogere opleiding af (bv. Handelswetenschappen, IT, logistiek management...). Je bent bereid om te werken in shiften (vroeg of laat).

Een uitstekende kennis van het Nederlands is vereist, daarnaast kan je je vlot uitdrukken in het Engels.

Aanbod

Je komt terecht in een uitdagende functie waarbij je de ruimte krijgt om bij te leren en verantwoordelijkheid op te nemen.

De firma biedt een marktconforme verloning aangevuld met maaltijdcheques. Interesse? Stuur dan graag jouw cv naar gent.technics ago.

jobs of bel naar 09 374 61 33 voor meer informatie.

Rijbewijs

Wenst u meer info over deze job?

Neem dan contact op met één van deze kantoren : Gent Technics

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier