teamleader of supervisor voeding
Randstad
Erembodegem, Oost-Vlaanderen
3 dagen geleden

job description

Als teamleader : - zorg je dat de organisatie, de planning en de controle van het productieproces in lijn is met de gevraagde leveringstermijnen en de geldende kwaliteit- en veiligheidsnormen.

 • ben je verantwoordelijk voor een team van een 10-tal operatoren. Je rapporteert aan de Productie Manager.- verbeter je de kennis van het team door het geven van opleidingen (veiligheid, kwaliteit, productiviteit) of door het voorstellen en opvolgen van interne / externe opleidingen.
 • stel je wekelijks de productieplanning en de personeelsplanning op- volg je in overleg met de technische dienst de technische beschikbaarheid op van de lijn.
 • neem je deel aan continue verbeteringsprojecten en je werkt samen aan de opvolging ervan met de procesingenieur, dienst engineering en technische dienst.
 • waak je over de correcte toepassing van de GMP, HACCP en BRC procedures.- ...
 • qualification

  Kan jij volgende zaken afvinken met jouw profiel : Je hebt een technisch / wetenschappelijk bachelor diploma of je bent gelijkwaardig door ervaringJe bent een teamspelerJe bent georganiseerd, communicatief sterk en nauwkeurigJe hebt relevante ervaring in het leiden van een team in een industriële omgevingKennis van planningstools en / of ERP-systemen is een surplusJe zorgt voor kwaliteits- en veiligheidsnormenPraktische kennis van NL / FR / ENGJe bent bereid om in 3 ploegen te werken (6-14u, 14-22u, 22-6u) tijdens de week.

  Een intensieve opleiding, een boeiende functie in een dynamische omgeving in een steeds groeiend bedrijf. Je komt terecht in een nieuw team waar een mooie afwisseling wordt voorzien tussen bijleren, hard werken en samen sfeer creëren.

  Als teamleader kan je bij ons bedrijf ook rekenen op een competitief loon aangevuld met extralegale voordelen. Stuur jouw cv en motivatiebrief door naar : aalst.lvt tempo-team.be

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier