Project Manager Social Media
Harvey Nash Gent
Ghent, Belgium
9 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

Ervaren project manager gezocht voor wie social media geen geheimen kent. Klanten begeleiden, inspireren en oplossingen aanreiken is volledig jouw ding?

Je haalt voldoening uit het analyseren en het volledig uitwerken van projecten? Dan ben jij wellicht de project manager waar wij naar op zoek zijn.

TakenJe staat in voor het volledige beheer van jouw klantenportefeuille : van bij het vastleggen van de objectieven tot de volledige uitwerking van marketingcampagnes in samenspraak met jouw team.

Je bezoekt op regelmatige basis klanten en je bewaakt de goede relatie met hen.Voor de lopende projecten sta je in voor de algemene coördinatie : je stuurt het design, social media en performance team aan en adviseert waar nodig.

Door jouw inzicht in wat je klanten nodig hebben, weet je hen steeds te overtuigen met jouw creatieve concepten.Je komt ook rechtstreeks tussen in projecten wanneer je expertise dat toelaat (consulting, strategie, influencer marketing, ).

Je hebt minimum 5 jaar relevante ervaring en kent de verschillende concepten binnnen Social Media en influencer campagnes dan ook door en door.

Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels.Ervaren in SEA, SEO, social media, en e-mailmarketing.Je handelt strategisch, creatief, oplossings- en resultaatgericht.

Daarnaast ben je een echte teamplayer die het budget, de deadlines en de kwaliteit nooit uit het oog verliest.Als echte netwerker weet je uitstekende relaties met stakeholders uit te bouwen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier