Young Professional Sales/Marketing
Dixon & Company
Diegem
1 dag geleden

Over onze klant

Ben je net afgestudeerd of heb je een eerste werkervaring achter de rug? Ben je op zoek naar een brede uitdaging bij een marktleider binnen Logistiek en Marketing?

Klinkt een succesvolle toekomst met een breed gamma aan mogelijkheden jou als muziek in de oren? Wens je veel afwisseling en een uitgebreid opleidingsprogramma? Lees dan zeker verder!

Onze klant met hoofdzetel in de Noordrand van Brussel is een innovatief marketing en logistiek bedrijf. Met haar servicegerichte aanpak adviseert en ondersteunt ze haar klanten binnen Retail en FMCG op gebied van commerciële marketing acties, zowel online als offline.

Als organisatie kunnen ze terugblikken op meer dan 50 jaar ervaring in logistiek en consumentenactivatie, wat hen een unieke en leidende positie in de markt oplevert.

Jobomschrijving

Je komt terecht in een Traineeship voor Young Professionals, die jou de unieke kans biedt om mee te werken aan ambitieuze projecten.

Je zal kunnen meewerken op verschillende afdelingen binnen de organisatie. Zo kan je starten op een project in Digital Marketing of werk je een volledig consumentenactivatie traject uit voor één van de grote FMCG of retail klanten.

Nadien ervaring opdoen in bijvoorbeeld sales, operations, logistiek, quality, HR, behoren zeker tot de mogelijkheden.

Tijdens het programma kan je rekenen op een intensieve begeleiding en ondersteuning. Na het programma zal je uiteindelijk een definitieve functie toegewezen krijgen, afhankelijk van jouw interesses en competenties.

Profiel

 • Bachelor of Master diploma en slechts een beperkte werkervaring
 • Interesse in de laatste ontwikkelingen en trends binnen Marketing / Digital / Logistiek
 • Communicatief sterk in zowel Nederlands als Frans, goede kennis van Engels
 • Dynamische persoonlijkheid met hands-on aanpak en zin voor initiatief
 • Drive, passie en zin voor uitdaging
 • Resultaatgericht, stressbestendig, en een gezonde ambitie die maken dat je je goed voelt in een dynamische omgeving
 • Aanbod

  Je komt terecht in een dynamische en ondernemende organisatie in volle ontwikkeling, waardoor je de kans krijgt om een direct zichtbare bijdrage te leveren aan de verdere koers en uitbouw van het bedrijf.

  Een sterke team spirit is eigen aan de onderneming waar initiatief oprecht gewaardeerd wordt. Je krijgt de mogelijkheid om je verder intensief te ontwikkelen.

  Daarnaast kan je rekenen op een aantrekkelijk en competitief salarispakket met extralegale voordelen en bedrijfswagen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier