Marketing Assistant
SWM
Genk, België
10 dagen geleden
source : vacature.com

SWM Belgium (voorheen Conwed Plastics) behoort tot de groep Schweitzer-Mauduit

International Inc, met hoofdkantoor in Alpharetta (USA).

Haar divisie 'Advanced Materials and Structures' is een wereldspeler in de productie van netten, vezels, garens en folies.

In Genk specialiseert men zich sinds 2001 in de ontwikkeling, productie en verkoop van kunststofnetten. Met 10 ultramoderne geautomatiseerde productielijnen in een nieuwe productiehal van 6.

000 m² is SWM Belgium een ondernemende en erg klantgerichte organisatie. De ultragewichtnetten vinden als halffabrikaat hun weg naar bijzonder veel dagelijkse toepassingen (bv.

autozetels, lucht-filtratie, waterfiltratie, matrassen, windmolens, enz.). Om hun team te versterken, is SWM Belgium op zoek naar een : Marketing Assistant.

Als Marketing Assistant ben je o.a. verantwoordelijk voor de ondersteuning van marketing activiteiten in Europa, je volgt marketingprojecten op, je vertaalt het marketingmateriaal, Als Marketing Assistant ben je bovendien bereid om + / - 10 % van je tijd te reizen.

Functie

 • Je verzorgt het volledige sample proces (het opvragen van producten in de verschillende sites, het versnijden naar de juiste layout en het versturen naar de klanten).
 • Je ondersteunt de planning van beurzen voor EU-evenementen, zoals het sample materiaal, de brochures en de standopbouw.
 • Je ondersteunt marketing activiteiten in Europa, waaronder beurzen, sample materiaal en advertentiecampagnes.
 • Je draagt je steentje bij op de Customer Service-afdeling, waar je verantwoordelijk zult zijn voor een aantal klantendossiers.
 • Je verzorgt de vertalingen van het marketingmateriaal van de Advanced Materials and Structures (AMS) divisie.
 • Je gebruikt het CRM-systeem voor marketingprojecten.
 • Je onderhoudt relaties met Europese vakbladen in de industrie om AMS-activiteiten verder te promoten.
 • Je bent bereid om 10% van je tijd te reizen (piekmomenten tijdens beurzen).
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier