brandstofleverancier/chauffeur c met adr
Randstad
Hasselt, Limburg
3 dagen geleden

job description

Voor een grote verdeler van stookolie zijn we op zoek naar een chauffeur C voor het leveren van brandstof. Je werkt er voltijds van maandag t.

e.m. vrijdag. Je komt bij + / - 20 tot 25 particulieren per dag in de regio Limburg. Je vertrekt vanuit Hasselt.

qualification

Je hebt een goede kennis van het Nederlands om vlotte communicatie te waarborgen met je klanten. De planning gebeurt veel via boordcomputer.

 • geldig rijbewijs C (medische schifting + C95)- in het bezit van een attest ADR tank en een digitale bestuurderskaart - Je krijgt je eigen vrachtwagen toegewezen.
 • Je levert aan klanten in je eigen regio waardoor je een nauw klantencontact kan opbouwen. - Op vakantie buiten het hoogseizoen?
 • Dat kan, want je zit niet vast aan een collectief verlof. Je harde werk in de winter, kan je recupereren in de zomer. - Je krijgt een marktconform loon en extra-legale voordelen (maaltijd- en ecocheques).

 • Je hebt 20 wettelijke verlofdagen en daar bovenop nog 12 ADV-dagen. - Je krijgt een opleiding on-the-job : gemiddeld 3 weken tot je volledig zelfstandig kan rijden.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier