Digital media consultant
RCA Group
Brussels, Belgium
6 dagen geleden

Jouw functie

Als digitale media consultant zorg jij voor juist advies aan collega’s en natuurlijk klanten. Je bent een kruispunt tussen klant, creatieve teams en accounts en zorgt ervoor dat onze digitale media-aanpak naadloos aansluit op strategie, concept en de wat klassiekere media.

Jij hebt voor elk obstakel een oplossing en combineert daarbij allerhande platformen, tactics en technologische oplossingen.

Jouw profiel

Je voelt je thuis in all things digital, wetende dat snelle verandering de enige constante in je vakgebied is. Daarom koppel je een stevige digitale kennis aan een constante goesting om te leren, om te experimenteren.

Van DCO en ROAS tot dashboarding en attributiemodellen, je praat overal meer dan een mondje over mee en zorgt er Waze-gewijs voor dat klanten via digitale media de juiste weg vinden.

Die route stippel je uit in straffe mediaplannen en sterk media-advies.

Je hebt minstens 3 jaar relevante werkervaring en een mondje Frans praten, speelt natuurlijk in je voordeel. Net zoals - duhuh - een uitgesproken voorliefde voor digitale media, performance marketing en technologische innovatie.

Ons aanbod

Samen met je collega’s en onze klanten zoek je digitale oplossingen voor allerhande klantvragen. Soms vanuit een zeer gerichte vraag, soms als een van de schakels binnen een full service-traject.

Daarin krijg je de vrijheid om je ding te doen en de status quo te challengen.

Samengevat? Uitdaging, afwisseling, koffie en hier en daar een pintje (of cava he) tijdens een van de RCAfés. Eén ding staat vast : groeien doen we samen, in een professionele, losse en ongedwongen sfeer.

Sounds good? Drop us a line. Fax (nee, grapje) mail je cv en goestingbrief naar jobs rca.be en vermeld digital consultant’.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier