Onderhoudstechnieker in 2 ploegen - regio Deinze
AGO Jobs & HR
Nazareth, Oost-Vlaanderen, BE
2 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant, een voedingsfirma in de regio van Deinze zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker voor hun machinepark (2 ploegen).

Doel : de storingen van de machines tot een minimum herleiden.Technisch gebruik je zowel je kennis van PLC, elektriciteit, mechanica, HVAC, pneumatica, hydraulica,.

 • Kortom een hele brede technische functie.Samen met je collega-techniekers ben je verantwoordelijk voor het herstellen van storingen aan de installaties.
 • Je verleent preventief onderhoud aan de machines en je staat de ploegverantwoordelijken bij met technische assistentie.Wanneer er complexe problemen zijn, overleg je met de chef van de technische dienst betreffende het uitvoeren van de taken en de mogelijke problemen die kunnen optreden.

  Je houdt contact met de dienst wisselstukken zodat alles ten alle tijde aanwezig is of kan besteld worden.

  Je beschikt over een technische opleiding elektromechanica, elektriciteit, mechanica, industrieel onderhoud of andere.Je hebt reeds een aantal jaren ervaring als onderhoudstechnieker binnen een industriele productieomgeving.

  Je hebt een hele brede passie voor techniek, met de focus op elektriciteit.Je bent zelfstandig inzetbaar en hebt een gezonde dosis inzicht.

  Je spreekt zeer goed Nederlands en je wenst te werken in 2 ploegen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier