Coördinator Operations
Manpower
Boortmeerbeek, Vlaams-Brabant, BE
4 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant, een internationale speler op de transportmarkt, zijn wij op zoek naar een Coördinator Operations. In deze functie ontwikkel je tijd- en datamanagement en zorg je o.

b.v. de resourceplanning voor de verdeling van de taken binnen je team. Tevens krijg je de verantwoordelijkheid over de productiviteit en de leiding van dit team.

Bovendien ben je verantwoordelijk voor de opleiding van je medewerkers volgens de training matrix. Enkele van jouw andere taken bestaan uit het ondersteunen van de supervisor in het herzien van de "Standard Operational Procedures", het uitvoeren van performance reviews volgens de vooropgestelde standaard en het identificeren van verbeteringsopportuniteiten en ondersteunen van de implementatie ervan.

Onze klant biedt jou een uitdagende functie in een dynamische operations omgeving waarin je je eigen verantwoordelijkheden kan nemen .

Na een succesvolle interim-periode waarin je terecht komt in een shiften systeem (vroege / late), staat er een vast contract voor je klaar.

Dit alles gaat gekoppeld aan een aantrekkelijk salarispakket. Ben jij de leidinggevende kracht naar wie onze klant op zoek is?

Stuur dan zo snel mogelijk je cv naar office.vlaamsbrabantpermanent manpower.be tav Pieter Vanderveren of bel 016 270 333.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier