CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER
Hays Brugge
Brugge, West-Vlaanderen, BE
3 dagen geleden
source : Jobat

Als customer service medewerker kom je terecht in een team van 3 en sta je in voor ondersteuning van de sales. Je bent hierbij de spilfiguur tussen de klant en de logistieke afdeling en zorgt dat de klant steeds op de hoogte is van de stand van zaken van de bestellingen en het bijhorende transport.

Bij vragen, wijzigingen, klachten en problemen ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant. Daarnaast ben je ook verantwoordelijke voor de opmaak en invoer van de offertes en het up-to-date houden van de klantendatabase.

Voor deze rol is Hays Office Support op zoek naar iemand met een Bachelor diploma of je bent gelijkwaardig door ervaring.

Verder zoeken wij iemand die stressbestendig en communicatief ingesteld is en zich vlot kan uitdrukken in het Nederlands, Engels en Frans / Duits.

Nauwkeurig en zelfstandig kunnen werken, maar ook collegiaal zijn, is een must. Ben jij een persoon die gedreven en gebeten is door de transport en logistieke sector? Dan is dit alvast een plus.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier