Manager Geel
Domino’s
Geel
23 uur geleden

Wat bieden wij jou?

Houd jij van de aanvoerdersrol? Van inspirerend leiderschap, overzicht en hands-on? Wordt dan vestigings manager bij Domino’s.

Je krijgt veel verantwoordelijkheid en een bijpassend salaris. Je hebt directe invloed op de resultaten van je vestiging, ervaart dagelijks de kracht van goed teamwork en ontwikkelt ondernemersgeest.

JOUW BAAN

Je geeft leiding aan alle medewerkers op de vestiging. Zorgt dat ze werken als een hecht enthousiast team, dat onder alle omstandigheden de lekkerste pizza’s levert binnen de afgesproken tijd.

Je straalt plezier uit en communiceert duidelijk wat je van iedereen verwacht. Je geeft complimenten, zorgt dat iedereen de juiste kennis heeft en helpt mee in de dagelijkse processen waar nodig.

Je draagt de verantwoordelijkheid dat alles wat je doet past binnen het kader van bedrijfsdoelstellingen, hygiëneregels en procedures voor veiligheid en kwaliteit.

Verder houd je je bezig met de financiën, het werven en inroosteren van personeel, de inkoop, de staat van de vervoersmiddelen en de uitvoering van het marketingplan.

Je neemt het initiatief tot overleg binnen de vestiging. Naast de lopende zaken bespreek je de behaalde successen en zet je nieuwe verbeteracties uit.

DIT BEN JIJ

Je bent een echte motivator die houdt van aanpakken en leidinggeven. Je bent een allrounder die zowel praktisch als tactisch denkt.

Neemt veel initiatief en stimuleert je medewerkers dit ook te doen. Verzint creatieve oplossingen en komt met verassende ideëen.

Je bent iedereen een stapje voor omdat je mensen en processen doorziet. Problemen zijn vaak al opgelost voordat ze ontstaan.

Klantvriendelijk zit in je genen net als plezier in alles wat je doet. Jij hebt net dat beetje extra, wij noemen dat uitzonderlijk, waardoor de rij voor jouw team en vestiging lang is.

DIT BIEDEN WIJ

 • Een passend salaris bij je leeftijd en verantwoordelijkheid.
 • De verantwoordelijkheid voor een enthousiast team en hoge omzetcijfers.
 • Wisselende werktijden, geen 9 tot 5 mentaliteit en alle dynamiek en afwisseling die daarbij hoort.
 • Alle training en coaching die nodig is om van jou de beste vestigingsmanager te maken.
 • Heel veel plezier in je werk bij een snelgroeiend bedrijf waar het nooit saai is.
 • Veel eigen verantwoordelijkheid ongeacht je leeftijd. Hierdoor kun je al jong veel leren en jezelf ontwikkelen.
 • De mogelijkheid om eigen baas te worden van je eigen Domino’s vestiging. Heb je andere ambities dan hebben we veel andere functies om in door te groeien.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier