VACATURE TECHNIEKER / service monteur
Mertens Faema
Hasselt, Limburg, BE
3 dagen geleden
source : Jobat

Om ons goed werkende team van plaatsing- en service techniekers uit te bereiden zijn wij op zoek naar een allround technieker, met zin voor initiatief en aangename omgang met klanten en collega’s.

Je neemt verantwoordelijkheid voor een correcte uitvoering van je taken en streeft naar een kwalitatieve en efficiënte dienstverlening.

Je bent flexibel en klantvriendelijk. Bovendien sta je steeds klaar om je collega’s te helpen om alle taken tijdig af te werken.

Om een 7 dagen op 7 dagen service te bieden aan onze klanten word je als technieker in een 3 wekelijkse weekenddienst opgenomen.

Hiervoor mag je dan een vrije dag in onderling overleg opnemen in de voorgaande werkweek.

Dankzij je technische deskundigheid en door kwaliteitsvolle dienstverlening aan onze klanten, werk je actief mee aan de uitbouw en uitstraling van Mertens-Faema.

Wat verwachten we van jou ?

Je beschikt over een diploma technisch secundair onderwijs richting elektriciteit of elektromechanica.

Je hebt passie voor techniek’ en een stevig gevoel voor verantwoordelijkheid. Je energieke, stressbestendige en gedreven instelling zorgen dat je technische problemen aanpakt met een stevige dosis gezond verstand.

Je werkt zelfstandig, je bent een goede teamspeler en je werkt nauwkeurig.

Ervaring is een pluspunt maar geen must, je zal wegwijs gemaakt en opgeleid worden door een team van ervaren collega-techniekers, waarna je zelfstandig de baan op mag.

Je staat in voor technische interventies en installaties bij onze klanten in de horecasector, bv. Oplevering van installaties, herstellingen en onderhoud.

Je bent in het bezit van rijbewijs B en hebt kennis van Frans, rijbewijs C is leuk meegenomen maar zeker geen must.

Ben je vlot in omgang en kan je zowel in team als zelfstandig werken? Zorg je mee voor de goede uitstraling van de organisatie door je oplossingsgerichte en klantvriendelijke attitude ?

Beschik je over een goede portie flexibiliteit en initiatief ?

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier