Tekenaar
ARCADIS Belgium nv
Gent, BE
3 dagen geleden

Functie

Wil jij meewerken aan de digitale toekomst?

Check!

Ervaring of geen ervaring, als jij de drive en motivatie hebt, geeft Arcadis jou de kans om een carrière te starten als projectvoorbereider / tekenaar

Jouw missie én die van jouw collega’s is ervoor te zorgen dat eindklanten zoals jij en ik en zoveel andere gezinnen en bedrijven kunnen genieten van een goed en snel datanetwerk.

Alles start met een dossier waar jij verantwoordelijk voor bent :

 • Je gaat nadenken over hoe je het (koper of glasvezel) netwerk het beste tot bij de klant brengt : kies je voor het kortste en goedkoopste traject of is het interessanter om nog een woonwijk om de hoek mee te nemen?
 • Je overlegt jouw ideeën met jouw collega’s en hakt de knoop door. Nu kan je jouw studie uittekenen.

 • Je wilt uiteraard dat dit dossier op korte termijn uitgevoerd wordt door de collega’s van constructie, daarom maak je een uitvoeringsdossier op waarin je alle details gestructureerd opneemt (hoeveel meter kabel is er nodig, hoe diep moet deze gestoken worden, waar starten de werken, ).
 • Van zodra het uitvoeringsdossier klaar is, worden vergunningen aangevraagd en gaat de aannemer van start.
 • Wanneer de werken afgerond zijn, komt het dossier terug in jouw handen en zorg jij ervoor dat dit gedigitaliseerd wordt in de softwaresystemen.
 • Profiel

 • Ben jij iemand die zowel autonoom als in team goed kan werken?
 • Hou je ervan om initiatief te nemen?
 • Kan jij het hoofd koel houden wanneer het eens drukker wordt?
 • Goesting om je vast te bijten in de telecom?
 • Werk je vlot met MS Office en heb je al eens met een tekenprogramma gewerkt?
 • Talenkennis : Nederlands
 • Dan ontvangen we graag jouw CV! Wij zorgen voor een gedegen opleiding afgestemd op je ervaringsniveau om je klaar te stomen als projectvoorbereider / tekenaar!

  Aanbod

  Arcadis biedt je een boeiende en aangename werkomgeving waarin je jezelf kan ontplooien, met ruimte voor ontwikkeling, eigen initiatief én verantwoordelijkheid.

  We beschikken over een ruime waaier aan opleidingen waarbij we inzetten op jouw talenten. Nice to know : Arcadis investeert jaarlijks zo'n 1,5 miljoen euro in opleidingen voor haar werknemers!

  Bij Arcadis kom je terecht in een maatschappelijk betrokken bedrijf en een werkomgeving waarin elk individu gelijke kansen krijgt om zijn / haar potentieel te ontplooien, en waarin medewerkers gerespecteerd en gesteund worden in de rol die zij hebben bij het nemen van beslissingen.

  We vinden de work-life balans van al onze medewerkers enorm belangrijk, wat zich vertaalt in glijdende werkuren en flexwerk.

  Verder bieden we je een heel pakket aan extralegale voordelen : maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, extra verlofdagen (vrij te kiezen), kortingen via benefits work (zeer uiteenlopende kortingen bij privé-aankopen), ecocheques, Ons Flex Income Plan laat toe om jouw loon af te stemmen op jouw privé- en professionele situatie.

  We hechten belang aan duurzaamheid, en kiezen daarom voor kantoren die makkelijk bereikbaar zijn met openbaar vervoer. Onze mobiliteitsvoordelen moedigen je aan om de auto te laten staan : terugbetaling openbaar vervoer, fietsvergoeding, Cambio, Arcadis betaalt zelfs een deel van je nieuw aangekochte (elektrische) fiets terug!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier