Project Engineer Safety Services
Vinçotte
Belgium
14 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Project Engineer Safety Services (V00631) Veiligheid - Milieu , Antwerpen , Vlaanderen , Onbepaalde duur Bedrijfsomschrijving Een steeds veiligere en efficiëntere samenleving daar streven bij Vinçotte België dagelijks meer dan 1600 medewerkers naar.

We hebben alvast twee toptroeven in huis : een ongeëvenaarde expertise en een ongebreidelde passie. Zin om hieraan bij te dragen?

Geweldig! Dat is helemaal dé attitude die we zoeken. Functie Als Project Engineer Safety Services ondersteunt u de afdeling Safety Services bij het opstellen van veiligheidsstudies en -

rapporten. Veiligheidsrapportage is een vorm van rapportage waarin het risico van zware ongevallen met gevaarlijke stoffen gekwantificeerd wordt aan de hand van een kwantitatieve risicoanalyse.

Hierbij wordt gebruikt gemaakt van dispersie- en effectenmodellen welke gecombineerd worden met statistische gegevens. U maakt of assisteert eveneens bij risicoanalysestudies (HAZOP of andere) en u assisteert bedrijven in het kader Seveso-

en andere veiligheidsregelgeving. Hiervoor wordt een praktijkgerichte opleiding voorzien. Op termijn groeit u door tot het volledig zelfstandig uitvoeren van deze projecten, Je neemt hierbij verantwoordelijkheden op startende van de eerste contactname met de klant tot de oplevering van de studie / het rapport, alsook de facturatie.

Je werkt hierbij erg zelfstandig, maar kan steeds terugvallen op de brede kennis en ervaring van je collega's. Je bent bereid om klanten te helpen in heel België, occasioneel in het buitenland.

Je bent ondernemend en vindt het fijn om met klanten om te gaan en je steeds in te verdiepen in nieuwe problemen en uitdagingen. Profiel

 • Diploma : Master (Industriële) Ingenieurs-wetenschappen of Bio-ingenieurswetenschappen, met focus op chemie, veiligheid of milieu
 • Ervaring : Een eerste ervaring in procesveiligheid of engineering in de chemische / farmaceutische industrie is een troef.
 • Talen : Nederlandstalig met zeer goede kennis van het Engels (Frans is een troef).
 • Technische kennis : Je beschikt over een zeer goede praktische kennis MS Office
 • Persoonlijke vaardigheden : + Zeer goede en vlotte mondelinge en schriftelijke communicatie. + Zelfstandig kunnen werken met zin voor verantwoordelijkheid.
 • Groot analytisch denkvermogen. + Georganiseerd en gedisciplineerd. + Je hebt een groot leer-en doorzettingsvermogen + Flexibele instelling.
 • Woonplaats : bij voorkeur driehoek Brussel - Leuven - Antwerpen (werkplek Vilvoorde)
 • Rijbewijs : B
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier