Assistent bedrijfsleider m/v (m/v)
Konvert Interim Maldegem
Maldegem, BE
4 dagen geleden

Profiel

Voor een zaak te Maldegem zijn we op zoek naar een assistent bedrijfsleider m / v.Je stuurt samen met de bedrijfsleider een team van een 6 à 8 medewerkers aan.

Je motiveert hen en geeft instructies, je biedt hulp bij de uit te voeren taken. Je werkt ook zelf mee in de winkel. Je neemt een deel van de bestellingen op jou.

Je start de kassa's op en sluit deze af. Je brengt - wanneer nodig - geld naar de bank.Bij afwezigheid van de bedrijfsleider, neemt je een deel van zijn takenpakket op jou.

Je staat dan in voor het opstarten en afsluiten van de winkel.Interesse in een gevarieerd takenpakket? Stuur je CV naar Maldegem.

interim konvert.be of bel 050 60 17 95.

Aanbod

Marktinformatie uitwisselen met het verkoopteam en verschillende diensten. Het budget van commerciële acties opvolgen. Acties voor het personeelsbeleid realiseren (aanwerving, opleiding, ).

De strategische verkoopdoelstellingen van de afdeling bepalen. Een klanten- of prospectenbestand uitwerken. De activiteit van het verkoopteam organiseren, opvolgen en technisch ondersteunen Een voltijds contract van onbepaalde duur na een geslaagde interim-

periode.Een aantrekkelijk loon gegeven binnen de sector met extralegale voordelen.Een gevarieerde job met veel contacten in een groene omgeving.

Een aangename werksfeer en een degelijke opleiding binnen het bedrijf.Zeer zelfstandig en afwisselend werk in een groeiend en bloeiend bedrijf met veel collega's in een dynamische omgeving.

Vereiste kwalificaties

Je hebt bij voorkeur ervaring in de groensector. Je hebt reeds ervaring in een leidinggevende functie in de verkoop. Je kan je vlot met eigen vervoer naar Maldegem verplaatsen (moeilijk bereikbaar met het openbaar vervoer).

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier