Operationeel Teamleader
Manpower
Ixelles (Brussels)
3 dagen geleden

Job Description

Voor onze klant, een grote speler op de markt van out-of-home communicatie, zijn wij op zoek naar een Teamleader. In je nieuwe functie word je verantwoordelijk voor het aansturen, motiveren en controleren van het affichage team.

Je krijgt de kans om als een echte people manager aan de slag te gaan. Bovendien waak je ook over de afgeleverde kwaliteit.

Als Teamleader sta je o.a. in voor de dagdagelijkse organisatie en planning van het affichage team, de tijdige en vakkundige uitvoering van de opdrachten en de administratieve opvolging op vlak van inplanning van de teamleden.

Bovendien krijg je de verantwoordelijkheid om nieuwe leden binnen het team op te leiden en sta je in voor de evaluaties binnen het team.

Client Description

Manpower Permanent Placement is de rekruterings- en selectieafdeling binnen de ManpowerGroup. Momenteel zij we op zoek voor een VASTE FUNCTIE als Operationeel Teamleader te Brussel.

Candidate Profile

Voor de functie van Teamleader is onze klant op zoek naar iemand die vertrouwd is met een productieomgeving. Bovendien beschik je over een bachelor diploma of kan je dit compenseren door ervaring.

Als people manager sta je sterk in je schoenen en ben je communicatief ingesteld. Hierbij is een goede kennis van het Nederlands en het Frans een must.

In deze functie draag je waarden zoals flexibiliteit, autonomie, gedrevenheid en stressbestendigheid hoog in het vaandel.

Client Offer

Bij onze klant kom je terecht in een dynamisch bedrijf waar de nodige aandacht besteed wordt aan een goede mix tussen werk en privé.

Je krijgt de kans om op een autonome en zelfstandige manier aan de slag te gaan. Hieraan gekoppeld gaat een aantrekkelijk salarispakket met tal van extralegale voordelen.

Ben jij de ervaren Teamleader naar wie onze klant op zoek is? Stuur dan zo snel mogelijk je cv naar office.vlaamsbrabantpermanent manpower.

be t.a.v. Pieter Vanderveren of bel 016 270 333.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier