Assistent Winkelmanager Colruyt regio Limburg
Colruyt Group
HASSELT
5 dagen geleden

Vacatureomschrijving

Als assistent winkelmanager ben je de rechterhand van de gerant. Je zorgt er mee voor dat de winkel goed draait, zowel op menselijk als op commercieel vlak.

Klaar voor een boeiende job met veel sociale contacten en verantwoordelijkheden?

Als assistent winkelmanager volg je een opleidingstraject van 1,5 jaar. Je start aan de basis met de taken van bediende verkoper.

Nadien krijg je steeds meer verantwoordelijkheden.

Op menselijk vlak staat respect centraal. Enerzijds is er het respect voor de klant. Jij zorgt er mee voor dat we onze klanten zo goed mogelijk informeren en helpen.

Op commercieel vlak zorg je er samen met de gerant voor dat de winkel de doelstellingen haalt. Jullie bespreken samen maandelijks de vooruitzichten.

Je ziet opportuniteiten en neemt initiatief.

Je stelt de uurroosters en de dagplanning op. Je bent ook verantwoordelijk voor de aanwerving, opleiding en opvolging van de jobstudenten.

Daarnaast ben je de gebouwverantwoordelijke. Dat betekent dat je continu aandacht hebt voor de opvolging van de afspraken rond orde, netheid en respect van het materiaal en met de normen op het gebied van veiligheid.

Anderzijds is er natuurlijk het respect voor onze medewerkers. Doordat je actief meewerkt in de winkel sta je in nauw contact met de ploeg.

Dat geeft jou de mogelijkheid om de communicatie van de teamleden naar de gerant te stimuleren. Ook hier heb je oog voor de noden van de medewerkers en geef je die door aan de gerant.

Als de gerant er niet is, ben jij zijn vervanger.

Profiel

 • Opleiding en ervaring Je hebt minimaal een diploma secundair onderwijs, gekoppeld aan ervaring in een sociale job (retail, horeca) of in een leidinggevende functie (professioneel of in je vrije tijd).
 • Commercieel en klantvriendelijk Bij alles wat je doet staat de klant centraal. Je bedenkt hoe je de klanten nog beter kan bedienen en hoe je de omzet van de winkel optimaliseert.
 • Teamplayer Je werkt graag samen met je collega’s en communiceert vlot.
 • Leidinggevende capaciteiten Je werkt samen met je collega’s, coacht hen, biedt een antwoord op hun vragen en noden. Je geeft ook opleidingen (over bijvoorbeeld werkmethodes).
 • Efficiënt en zelfstandig Je hebt verantwoordelijkheidszin en werkt oplossingsgericht. Je bent stressbestendig en kan goed organiseren en plannen.
 • Wij bieden

 • Dynamische werkomgeving Geen enkele dag is dezelfde : je werkt in een stimulerende omgeving en er is ruimte voor initiatief.
 • Opleidingen Je krijgt een opleidingstraject op maat en leert dagelijks bij on the job. Je krijgt ook de kans om interne en externe opleidingen te volgen en zo jouw talenten maximaal te ontwikkelen.
 • Verantwoordelijkheid Als rechterhand van de gerant speel je een cruciale rol : je coacht je collega’s en zorgt er mee voor dat de doelstellingen van de winkel behaald worden.
 • Extralegale voordelen Boven op je nettoloon krijg je ook extralegale voordelen zoals winstdeelname en maaltijdcheques.
 • Reistijd berekenen

  Je vervoermiddelAutoOpenbaar vervoerFietsLopendWat is je vertrekpunt?

  Sollicitatiestappen

  Je solliciteert (Door de Corona-maatregelen kan het langer duren voor je feedback krijgt, maar je hoort ons zeker!)

  We bekijken je online sollicitatie en cv grondig, en gaan na of die aansluit bij het profiel voor de job. Binnen de 2 weken hoor je van ons.

  Het verdere verloop kan voor sommige functies lichtjes verschillen.

  We bellen even

  Mogelijk bellen we om je cv te overlopen en naar je motivatie te vragen. We gaan na of je een goed zicht hebt op de functie en bespreken praktische zaken zoals mobiliteit, mogelijke startdatum en loonverwachting.

  Eerste kennismaking & online testen

  Onze recruiter gaat dieper in op je cv, motivatie en competenties voor de job. En jij kan al je vragen stellen. Vooraf krijg je thuis een online vragenlijst over je persoonlijkheid, we testen ook je redeneervermogen.

  Een babbel met je toekomstige leidinggevende

  Dit is een wederzijdse kennismaking. Jullie praten uitgebreider over je competenties, de inhoud van de job en wie jij bent.

  Eventueel krijg je een praktische proef.

  We gaan er samen voor

  Hebben we een match? Welkom in je nieuwe team!

  Het vakgebied Winkel

  Onze winkelmedewerkers en beenhouwers zijn het gezicht van de winkel én de ambassadeur van het merk. Of het nu in een Colruyt, OKay, Bio-Planet, Cru, Collishop, Dreamland of Dreambaby is, ze zorgen ervoor dat de klant tevreden naar huis gaat.

  Winkelmedewerker bij Colruyt Group is een actieve en afwisselende job met veel verschillende taken : kassawerk, klanten verder helpen, commerciële acties opzetten en aanvullen van de winkel.

  De winkelmanager ondersteunt hen daarbij, zorgt ervoor dat de voorziene omzet behaald wordt, dat de loonkost op peil blijft Samen vormen ze een hecht team.

  Binnen deze teams is er ruimte voor eigen initiatieven zoals een diepvriesdegustatie of een manier om efficiënter te werken.

  We verwachten dat je verantwoordelijkheid opneemt voor je eigen werk en ontwikkeling.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier