Vacature | E&I Technieker | Antwerpen
tec nv and its affiliates
Antwerp, Belgium
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

Wij zijn TEC, jouw strategische partner voor engineering projecten in de bouwsector, auto-industrie, farma, (petro)chemie, IT en telecom.

Onze missie? Toegevoegde waarde creëren voor onze klanten. Bij ons staan passie, integriteit, teamwork en creativiteit voorop.

Voor één van onze klanten uit de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een E&I Technieker. Ben jij oplossingsgericht en zoek je proactief naar verbeteringen?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Functie Je belangrijkste taken zijn de volgende : Je staat on-site voor de opstart, de kalibratie en het onderhoud van industriële installaties.

Je gaat na waar je veranderingen en verbeteringen kunt doorvoeren zodat het proces veilig kan blijven verlopen. Je voert dagelijks E&I onderhouds- en inspectietaken uit.

Daarnaast analyseer je processtoringen en los je deze vervolgens op. Je maakt werkinstructies en procedures met betrekking tot E&I en implementeert deze op correcte wijze.

Verder voer je elektrische aanpassingswerken aan de meetinstrumenten uit. Profiel Je bent een veelzijdige en gedreven Bachelor elektromechanica, of gelijkwaardig door ervaring.

Je hebt affiniteit met chemie en fieldwork. Relevante ervaring met meet-en regeltechniek is een pluspunt. Je wilt graag werken in een industriële omgeving.

 • Je hebt veel aandacht voor veiligheid. Je beschikt over voldoende verantwoordelijkheidsgevoel. Aanbod Naast een contract van onbepaalde duur met een aantrekkelijk salaris op maat, bieden wij je : een boeiende werkgever in volle expansie die veel toekomstmogelijkheden biedt voor jouw verdere carrière in de technische branche;
 • TEC afterwork of netwerk drinks die je zeker niet mag missen; de mogelijkheid om je eigen talent verder te ontwikkelen dankzij onze Academy;
 • persoonlijk contact met en ondersteuning van ons hecht team van Office Managers, Salesmanagers en HR-coördinatoren; een persoonlijke attentie bij speciale gelegenheden (verjaardag, jubileum,.

 • traktaties op de werf of klantensite; en last but not least : de kans om een groot netwerk op te bouwen en om je ervaringen en kennis met andere technische profielen te delen.
 • Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier