General Manager (high-end)
QUALITY SEEKERS BVBA
Brussel, BE
9 dagen geleden

Bedrijf

Deze parel in Brussel werd enkele jaren geleden omgetoverd van klassiek business hotel naar een luxe 4* hotel met 5* service.

Met locatie op één van de hotspots in Brussel en de stevige basis van een internationale keten, is succes verzekerd!

Taken

Als GM ben je verantwoordelijk voor alle operationele departementen in het hotel. Denk daarbij aan Housekeeping, technische dienst, Front Office, Guest Relations.

 • Je stuurt de HOD's aan en superviseert hun dagelijkse taken.
 • Je coacht hen waar nodig om samen de vooropgestelde targets te behalen.
 • Je werkt nauw samen met het externe F&B team en houdt ook hier de kwaliteitsstandaarden hoog.
 • Daarnaast zorg je voor een uitstekende financiële administratie en commerciële opvolging van de gecentraliseerde departementen : Sales & Finances.
 • Je maakt budgetten op, werkt een plan uit per departement en volgt nauwgezet het traject - richting behaalde objectieven -

  op. Bovenal zorg je voor een uitmuntende service naar de gasten toe. Hiermee onderscheid je je namelijk van de Brusselse hotelmarkt.

  Je rapporteert direct aan de Operations Manager.

  Profiel

  Voor deze functie gaan we op zoek naar een GM die min 3 jaar ervaring heeft als eindverantwoordelijke van een hotel, binnen het luxe segment.

  Je oog voor detail en kwaliteit, alsook je resultaatgerichtheid kenmerken je persoonlijkheid. Als ondernemer ben je niet bang om beslissingen te nemen.

  Je gaat steeds efficiënt en probleemoplossend te werk. Je weet je team te motiveren. De heersende teamspirit wordt nog hechter dankzij jouw positieve inzet en enthousiasme.

  Naast een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, druk je je vlot uit in het Frans en Engels.

  Aanbod

  Voor deze uitdagende functie werd een mooi loonspakket samengesteld. Het brutoloon (afhankelijk van je ervaring) wordt aangevuld met een bonus regeling, auto, laptop, gsm, DKV en een korting voor je familie en vrienden binnen de keten.

  Ook internationale ambities kan je hier kwijt. Na enkele jaren in Brussel kan je grenzeloos verder groeien.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier