Keukenverkoper - keukenontwerper
Accent
Sint-Pieters-Leeuw, BE
2 dagen geleden

Onze klant is een designer van keukens,badkamers en garderobekasten.. In onze winkels wordt een compleetassortiment van moderne keukens, badkamers en garderobekastenverkocht voor eerlijke prijzen.

De klant hoeft hierover niet teonderhandelen. We produceren zelf en kopen groot in bij onzeleveranciers, waardoor we de beste kwaliteit kunnen garanderen ende populairste artikelen altijd op voorraad hebben.

Mede dankzijons uitgekiende assortiment kan men het nieuwste design tegenverrassend lage prijzen leveren. Dat heeft een revolutieteweeggebracht in de keukenbranche.

We houden vast aan dit concepten blijven hetuitbreiden.

Functiebeschrijving

Defilosofie om onze klanten meer te bieden dan ze verwachten op hetgebied van kwaliteit, design en vooral service, heeft ons tot eenvan de toonaangevende bedrijven in deze sector gemaakt.

Deze trendzou niet mogelijk geweest zijn zonder getalenteerde en gemotiveerdemedewerkers. Als ontwerper / verkoper adviseer en inspireer je onzeklanten.

Je begrijpt als geen ander waar klanten naar op zoek zijnen weet met je creativiteit en visie hun dromen van een stijlvollekeuken, badkamer of garderobekast waar te maken.

Je bentverantwoordelijk voor alle stappen van de verkoop, van hetverwelkomen van de klant, het vaststellen van zijn wensen, hetontwerp, het opstellen van de offerte, tot de opvolging naverkoop.

Functie-eisen

Jehebt gevoel voor trends, interieur en design.

 • Je bent communicatief en biedt graag service opeen hoog niveau aan de klant. Ervaring in verkoop, bij voorkeur inde keukenindustrie, is een pluspunt.
 • Je bentgedreven, gestructureerd en resultaatgericht. Je bruist van energieom samen met ons het verschil te maken.
 • Informatica en cijfers schrikken je niet af.
 • Je bent vlot in het Frans en het Nederlands.Kennis van het Engels is een meerwaarde.
 • Arbeidsvoorwaarden

 • Joboptie vast een vast basissalaris en een aantrekkelijkebonusregeling;
 • uitgebreideopleidingsmogelijkheden;
 • werk in een dynamischteam waar collegialiteit domineert.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier