Mecanicien
WaW Jobs
Bekkevoort, BE
3 dagen geleden

Functieomschrijving

Je staat in voor het uitvoeren van de werkzaamheden met betrekking tot het aanpassen, herstellen en preventief onderhouden op mechanisch, pneumatisch en hydraulisch vlak om een optimale operationaliteit van het machinepark te waarborgen.

Dit kan gepaard gaan met de bediening van verschillende apparatuur m.b.t. boren, slijpen, draaien, frezen, lassen en branden.

Je zorgt voor een administratieve opvolging van de uitgevoerde werken.

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een A2-diploma elektromechanica of bent gelijkwaardig door technische ervaring. Je beschikt over een basiskennis van elektriciteit.

Je hebt ervaring met lassen, frezen en draaien. Je bent stressbestendig, hebt zin voor verantwoordelijkheid en zelfbeheersing.

Je kan zelfstandig problemen oplossen en je bent flexibel. Je hebt organisatorisch en analytisch inzicht. Je bent gedreven en hebt een gezonde dosis ambitie en doorzettingsvermogen.

Je denkt en handelt kwaliteitsbewust. Ten slotte heb je oog voor veiligheid, orde & netheid.

Arbeidsvoorwaarden

Een interessante job met toekomstmogelijkheden in een tweeploegenstelsel, een aangename werksfeer, een gedegen opleiding en loon in verhouding tot de toegekende verantwoordelijkheden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier