CNC operator
Accent
Antwerpen, Belgium
3 dagen geleden
source : Stellenanzeigen.de

Accent Jobs is een uitzend selectiebedrijf dat de flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met de kwaliteit van een selectiebedrijf.

Er worden enkel jobs aangeboden die uitzicht bieden op een vast contract. Dit wordt mogelijk gemaakt door de 700 gepassioneerde medewerkers die elke dag meer dan 12.

000 mensen aan een job helpen. Met 230 kantoren heeft Accent Jobs het grootste kantorennetwerk van Belgiƫ.

Functiebeschrijving

Je stelt zelfstandig de CNC machines in aan de hand van tekeningen, werk- & gereedschapskaarten of programma's. Je bent in staat om vooraf gemaakte CNC programma's in te lezen en je kan elementaire wijzigingen aanbrengen.

 • Je werkt zelfstandig de gevraagde stukken af. Je voert alle nodige controles uit na het instellen. Je controleert de maten tijdens en na de afwerking;
 • je noteert nauwkeurig de gevraagde meetwaarden. Je staat in voor de orde en netheid van machine en werkpostomgeving.

  Functie-eisen

  Minimum A2 mechanica, 7de specialisatiejaar CNC of gelijkgesteld voor relevante CNC ervaring. Kennis van verschillende verspaningstechnieken.

  Gebruik van meetinstrumenten; 2D / 3D en meten met kaliber. Vlot tekeningen en schema's kunnen lezen. Metrisch rekenen tot op een 1000ste & nauwkeurig werken is een vereiste.

  Leergiering en vermogen tot bijleren (TSO leer- en denkniveau). Werken in het 2-ploegensysteem.

  Arbeidsvoorwaarden

  Bij Accent Jobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillende doelgroepen bestaat, elk met eigen wensen en eisen. Om die diversiteit het hoofd te kunnen bieden, zijn er verschillende gespecialiseerde afdelingen opgericht.

  Zo kunnen we iedereen helpen met kennis van zaken. Tijdens het sollicitatieproces staan we je graag als jobcoach bij met raad en daad.

  Ons doel, samen met jou de gepaste job vinden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier