medewerker aankoop
Randstad
Sint-Niklaas, Oost-Vlaanderen
6 dagen geleden

job description

Voor een technisch bedrijf te Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een assistent voor de dienst aankoop.Enerzijds werk je mee als operationeel aankoopmedewerker : tijdig het juiste materiaal voorzien voor de verschillende afdelingen, waken en communiceren over bestellingen, leveringstermijnen en prijs, eerste contactpersoon voor de leveranciers mbt de verschillende orders, .

 • Anderzijds werk je ook tactisch als aankoper : creëren van meerwaarde door behoefteanalyse, productspecificatie, prijsvergelijking, leveranciersafspraken, ...
 • qualification

  Als persoon typeren volgende zaken jou zeker : nauwkeurig, cijfermatig inzicht, gestructureerd, communicatief en stressbestendig.

  Bovendien ben je iemand die goed in team functioneert, houdt van veel interne contacten maar tegelijkertijd autonoom kan werken.

  Je hebt ook een vlotte kennis van het Frans. Engels is een meerwaarde.Je hebt technisch inzicht en kan je snel inwerken in de producten en eigenschappen hiervan om de juiste inschattingen te maken.

  Aanbod : - je komt terecht in een familiale KMO, een gevestigde waarde in het Waasland, waar iedereen aanspreekbaar is bij voornaam en werknemers geen nummer zijn.

 • deze positie is optie vast en betreft een voltijdse tewerkstelling - je ontvangt een marktconform loon + extralegale voordelen
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier