Automation engineer hernieuwbare energie
Whoohoo
Gent, Belgium
5 dagen geleden

Over de functie

Als projectingenieur automatisatie zal je instaan voor de gehele automatisatie van projecten. Deze projecten bevinden zich in de hernieuwbare energie, waaronder zonne-energie, windenergie, biovergisting, warmtekrachtkoppeling en ORC.

Daarbij ga jij de programmatie van PLC onder jouw hoede nemen, materiaal bestellen, de installatie opstarten, I / O test uitvoeren, SCADA ontwikkelen en opvolgen en steeds de bestaande projecten onderhouden.

Zo wordt je zowel bij de nieuwe als reeds bestaande projecten ingeschakeld. Je werkt voornamelijk vanuit kantoor, maar bent ook afwisselend op locatie om de projecten te verzorgen.

Sporadisch reis je naar het buitenland om de internationale projecten op te volgen en / of op te starten.

Functie eisen

Wat willen we in jou als projectingenieur terugvinden :

 • Je beschikt over een industrieel diploma elektronica / elektromechanica / elektrotechniek
 • Een eerste werkervaring met PLC programmatie is een pluspunt
 • Je hebt een hands-on mentaliteit (I / O testen uitvoeren, elektrische schema's lezen, fouten zoeken en verhelpen...)
 • Je werkt graag in een internationale context en bent bereid enkele keren per jaar te reizen
 • Ervaring en / of interesse is een pluspunt
 • Over het bedrijf

  Onze klant, waar jij aan de slag kan als projectingenieur, zet in op de maximale energie-efficiëntie en lokale energieopwekking zodat hun klanten minder afhankelijk zijn van de energiemarkt.

  Door te investeren in nieuwe energietechnologieën kan men zekerheden bieden voor in de toekomst.

  Men biedt jou als projectingenieur, naast een aantrekkelijk salarispakket, een uitdagende functie binnen een duurzaam en toekomstgericht bedrijf.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier