Bordenbouwer
Accent
Erpe-Mere, Flanders, Belgium
6 dagen geleden
source : Jobat

Wij zijn gespecialiseerd in de fabricatie en handel van hittebestendige textieltoepassingen, alsook in het leveren van de bijhorende nevenproducten voor de Europese brandbeveiligingssector, bouw en industrie.

Ons gamma hittebestendige textielproducten is heel divers. Zo bieden wij niet alleen rookschermen aan die geplaatst worden in RWA-installaties, maar ook slijp-, las- en isolatiedekens worden door ons geleverd aan Europese bedrijven die arbeidsveiligheid hoog in het vaandel dragen.

Voor theater-, toneel- en allerhande verenigingen verzorgt ons bedrijf regelmatig kwalitatief hoogstaand en duurzaam borduurwerk.

Functieomschrijving Als Bordenbouw spreekt jouw takenpakket best wel voor zich :

 • Bordenbouw van verdeelkasten.
 • Op ons atelier maken ze ook rookschermen en we vragen toch enige flexibiliteit om op deze afdeling ook te kunnen inspringen.

  Hier moeten er rookschermen gesneden worden aan de hand van een machine d.m.v. technische plannen Profiel Idealiter heb je genoten van een technische opleiding (Mechanica / Elektriciteit)Als bordenbouwer kan je :

 • Technische plannen lezen (gemaakt met AutoCad) voor de maten te kunnen snijden van de rookschermen
 • Nauwkeurig en zelfstandig werken
 • Aanbod Je komt terecht in een leuk team.

  Ons bedrijf is beschikbaar met openbaar vervoer.

  Een vast contract na een succesvolle uitzendperiode.

  Loon naar ervaring.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier