Elektromechanische Technieker / Maintenance Technieker
Dematic
Ninove , BE
16 uur geleden

Over Dematic

Dematic is een intralogistieke innovator die intelligente, geautomatiseerde oplossingen voor de productie, het magazijn en distributie ontwerpt, bouwt en ondersteunt, voor klanten die de toekomst van commercie ondersteunen.

Met technische centra, productiefaciliteiten en servicecentra in meer dan 25 landen heeft het mondiale Dematic-netwerk van 10.

000 medewerkers geholpen bij het realiseren van meer dan 6000 klanteninstallaties over de hele wereld voor enkele van 's werelds toonaangevende merken.

Dematic heeft zijn hoofdkantoor in Atlanta en is lid van de KION Group, een van de wereldleiders als het gaat om industriële vrachtwagens en voorraadketenoplossingen en een vooraanstaande leverancier van magazijnautomatisering .

The Role

Dit zijn uw belangrijkste taken :

 • Het overnemen van de operationele ondersteuning van de fabriek van een klant ter plaatse om de technische werking te garanderen.
 • Uitvoering van geplande inspectie-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden
 • Problemen oplossen, rack-inspecties en veiligheidscontroles
 • Veronderstelling van rapportage aan de klant, supervisors, teamcollega's over storingen en hun oorzaken, het verbruik van reserveonderdelen, speciale technische incidenten of suggesties voor verbetering.
 • Binnen onze bedrijfscultuur rekenen wij op jouw verantwoordelijkheidszin, openheid en gedrevenheid en kan jij daarmee rekenen op ons enthousiasme en passie om verder samen te groeien.

  What We Are Looking For

 • Een opleiding tot elektronica-ingenieur, mechatronicus of een vergelijkbaar diploma.
 • Werkervaring op het gebied van onderhoud en / of operationele ondersteuning is bij voorkeur wenselijk.
 • Kennis van de intralogistiek en de transporttechniek zou een pluspunt zijn, en kennis van automatiseringstechniek zou wenselijk zijn.
 • Wat krijg je er zomaar bij? Een open bedrijfscultuur met gepassioneerde collega’s. Een organisatie waarin er ruimte is voor initiatief en overleg.

  Opleidingen die bijdragen tot je persoonlijke ontwikkeling. De mogelijkheid om je grenzen te verleggen, letterlijk en figuurlijk! En uiteraard een interessant loonpakket.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier