CNCmachinebediener (draaien/frezen) dagwerk
Infinity Jobs
Brugge, Belgium
17 dagen geleden

Functieomschrijving

Als CNC-draaier / frezer sta je in voor het instellen en bedienen van de draaibank en freesmachine. Als CNC-draaier / frezer maak vele kleine series.

Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de stukken die je aflevert en doet na productie de nodige metingen om deze te garanderen.

Je werkt van maandag tem vrijdag van 7u45 tot 16u15.

Taken en profiel

We zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker die zelfstandig kan werken. Je bent technisch onderlegd, communicatief vaardig en je houdt van uitdagingen.

Je hebt zin voor afwerking en detail en je kan planlezen. Je bent in het bezit van een A2 diploma in een technische richting.

Ervaring met CNC gestuurde machines is een pluspunt.

Aanbod

Wij bieden jou een gevarieerde job binnen een aangename en familiale sfeer. Je krijgt een contract van onbepaalde duur, na de interimperiode en een positieve evaluatie, met aangepaste verloning.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier