Junior Database Administrator
Smals
Brussel, Belgium
6 dagen geleden

Functiebeschrijving

Als Junior Database Administrator toon je interesse voor de verschillende aspecten van de business, voor diverse technologieën en ben je in staat om werken op je te nemen en deel te nemen aan gevarieerde projecten :

 • Je passie voor data zorgt ervoor dat je zowel relationele (Oracle, PostgreSQL) als niet-relationele (Graph based, Elasticsearch of Time Series databases bijvoorbeeld) datamodellen analyseert, ontwerpt en valideert in nauwe samenwerking met onze businessanalisten.
 • Een eerste ervaring met de infrastructuur kan nuttig zijn bij de installatie, configuratie, performance tuning, beveiliging en troubleshooting van onze open source databanken en datastores.
 • Je volgt de evoluties van de technologieën van open source databanken nauwgezet op en staat in voor een professionele dienstverlening die beantwoordt aan de specifieke behoeften van de business.

  Je draagt bij tot de evolutie van onze infrastructuur en tot de automatisering van de

  installatie-, update- en deploymentprocessen.

  Profiel

  Je bent Bachelor of Master in de informatica en hebt een uitgesproken interesse voor de functie van database administrator met open source producten.

  Basiskennis van de volgende technologieën is een troef : Enterprise RDBMS (Oracle, PostgreSQL...), Open Source NoSQL / NewSQL alsook een ervaring met de tools voor configuration management (Ansible, Puppet.

 • ontwikkeling in Python en database provisioning in de Cloud.
 • Je bent in staat om zelfstandig te werken of, volgens de behoeften, onder toezicht van een DBA-collega met ervaring in databasebeheer.

  Je hebt uitstekende relationele vaardigheden, bent flexibel en geeft blijk van efficiëntie bij het autonoom uitwerken van projecten.

  Je werkt graag in een hecht en dynamisch team en je deelt graag je kennis.

  Tot slot heb je een passieve kennis van het Frans.

  Aanbod

  Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk.

  ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk.

  Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier