Deeltijds management assistant (m/v)
Konvert Office Geel
Rijkevorsel, BE
1 dag geleden

Profiel

Voor onze klant in Rijkevorsel zijn we op zoek naar een MANAGEMENT ASSISTANT om 20u te werken. Jouw takenpakket? - Je bent verantwoordelijk voor het plannen, organiseren en uitvoeren van werkzaamheden op secretarieel en administratief gebied.

 • Je staat in voor het onthaal aan de balie en telefonisch onthaal. - Je doet voorbereidende taken voor de financieel verantwoordelijke.
 • Je bent verantwoordelijk voor het op punt houden van het economaat, en ondersteunt één of meerdere verantwoordelijken bij het uitvoeren van administratieve activiteiten.
 • Ben jij de administratieve duizendpoot die we zoeken? Vergeet dan zeker niet je cv te sturen naar geel.office konvert.be

  Aanbod

  Brieven, verslagen, nota’s, ... opstellen en redigeren. Afspraken en planning van een verantwoordelijke of een medewerker organiserenTelefonische oproepen en bezoekers filteren.

  Beslissingen, dienstnota's, contracten behandelen en doorgeven, zowel intern als extern. Documenten ingeven, briefwisseling behandelen en e-mailberichten beheren.

  Tools voor de opvolging van de activiteiten en situatieoverzichten ontwikkelen en bijwerken. Professionele informatie en reglementering bijwerkenDocumenten archiveren en klasseren.

  Dossiers behandelen en opvolgen (samenstellen, samenvatten, bijwerken van bestanden, ...). Vergaderingen voorbereiden en organiseren (uitnodigingen, voorbereiding van de dossiers, reservering van zalen, .

 • Verplaatsingen van de verantwoordelijke of van teamleden organiseren Werken in een aangenaam bedrijf met leuke collega's Marktconform salaris, maaltijdcheques, edm 20 uur - contract onbepaalde duur
 • Vereiste kwalificaties

 • Je hebt een Bachelor office assistant of business administration of bent gelijkwaardig door ervaring - Je spreekt zeer goed Nederlands en hebt een goede kennis Engels.
 • Kennis van Frans en Duits zijn een pluspunt - Zelfstandig werken - Discreet zijn, professioneel - Communicatief vaardig - Flexibel, kan goed structureren en prioriteiten stellen - Je kan ook onder druk gestructureerd en accuraat werken - Je bent organisatorisch sterk - Je werkt klantgericht (intern en extern)

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier