Hoofdverpleegkundige multidisciplinair pijncentrum
AZ Delta
Brugsesteenweg 90, 8800 Roeselare, Bélgica
6 dagen geleden

De functie

Samen met uw medewerkers zorgt u voor het operationaliseren, implementeren en opvolgen van het verpleegkundig beleid binnen het multidisciplinair pijncentrum.

Daarbij is aandacht voor het verzekeren van kwaliteit van zorg één van de voornaamste prioriteiten. U staat mee in voor de dagelijkse coördinatie van de dienst door het optimaal aanwenden van middelen en het adequaat inzetten van uw medewerkers.

U coacht en begeleidt uw medewerkers en ondersteunt hen in hun verdere ontwikkeling.

Uw profiel

 • U beschikt over het bachelordiploma in de verpleegkunde, aangevuld met een kaderopleiding of een relevante masteropleiding (master in de verpleegkunde, master in het management en beleid van gezondheidszorg, ).
 • U hebt minimum 5 jaar ervaring als verpleegkundige, bij voorkeur ook ervaring binnen het pijncentrum.
 • U beschikt over sterke leidinggevende kwaliteiten, bent stressbestendig en geeft blijk van maturiteit en zelfstandigheid.
 • U bent sterk in plannen en organiseren en u kunt zich gemakkelijk aanpassen aan veranderende omstandigheden.
 • U communiceert vlot en werkt graag multidisciplinair en dienstoverschrijdend samen.
 • U bent innovatief, wetenschappelijk georiënteerd en helpt constructief mee in de verdere uitbouw van de dienst.
 • U hebt sterke administratieve en IT-vaardigheden.
 • Aanbod

  Wij bieden een uitdagende voltijdse tewerkstelling in kader van een vervanging, met kans op verlenging, in een ziekenhuis in volle expansie.

  U komt terecht in een dynamische bedrijfscultuur waar het ontplooien van uw talenten wordt aangemoedigd. We bieden u een competitief salaris (IFIC), afgestemd op de verantwoordelijkheden binnen de functie en uw ervaring, aangevuld met extralegale voordelen.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier