Uitzendconsulent Halle
Agilitas Group
Halle, België
2 dagen geleden
source : Joblift

Agilitas Group is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijnmerken Agilitas, Amplo en Ascento. Daarnaast is Agilitas Group ook actief inNederland en Polen.

Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onzeklanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resourcemanagement.

Door de integratie van verschillende activiteiten binnen één groepis onze dienstverlening innovatief en efficiënt. Bij onze 75 kantoren en meerdan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal.

Ben jijgedreven, heb je een passie voor HR en vooral véél goesting om elke dag hetverschil te maken? Dan ben jij de collega die we zoeken! Elke dag is anderswanneer je werkt met talenten Variatie en communicatie, dat zijn de keywordsin deze functie! Als uitzendconsulent in ons kantoor in Halle ga jij op zoeknaar het talent in iedereen : Kandidaten die zich inschrijven op kantoorscreen je op profiel, motivatie en sterktes.

Je zoekt ook actief naarpotentiële kandidaten, die je telefonisch screent en op kantoor uitnodigt vooreen verkennend gesprek.

Jouw uitdaging is het vinden van een kwalitatievematch tussen kandidaat en vacature. Sterke kandidaat gevonden? Dan overtuig jeook jouw klant van het talent van je kandidaat.

Een top-kandidaat, maar geenvacature beschikbaar? Dan ga je voor die extra uitdaging en doe je proactievevoorstellingen.

Zo kan je een nieuwe klant mee binnenhalen! Zowel klant alskandidaat volg je van begin tot einde nauw op. Je verzorgt ook deadministratieve opvolging van klanten-

en kandidatendossiers (contractopmaak,sociale documenten etc) en stelt de nodige planningen op. Communicator metcommerciële flair en een passie voor mensen Je hebt een bachelor of master, envooral véél goesting om te groeien en resultaten te halen! Alsuitzendconsulent ga je voluit voor tevredenheid van je klant én kandidaat.

Jebent assertief en stressbestendig, en een echte doorzetter. Een sterk pluspuntin je sollicitatie : kennis van sociale wetgeving en arbeidsmarkt.

Je werktgraag samen in team naar hetzelfde doel. Wat wij jou bieden Start je bij onsals consulent, dan geniet je van een mooi salarispakket : Marktconform salarisForfaitaire onkostenvergoeding Bonussysteem (obv team targets) Gratis groeps-

en hospitalisatieverzekering Vergoeding woon-werkverkeer Maaltijdcheques twv€7,74 / gewerkte dag 32 dagen vakantie en 3 bijkomende vakantiedagen vanaf 1jaar anciënniteit (pro rata bij parttime tewerkstelling) Bovendien investerenwe in jou : We leren je alles over de job via on-

the-job-training, eenmodulaire basisopleiding en vervolgopleidingen. Op die manier bouw je op kortetijd kennis van de arbeidsmarkt op en groei je in een aantalbasiscompetenties.

Ben je klaar voor een volgende stap? Dan hebben we internheel wat doorgroeimogelijkheden. Op basis van je interesses en talenten werkenwe samen een groeipad uit.

Last but not least : je komt terecht in eenenthousiast team, dit binnen een dynamische en waarden-gedreven organisatie.Wij staan voor gepassioneerd eigenaarschap, samen werken, pro-

activiteit &enthousiasme, klantgerichtheid, authenticiteit & kwaliteit!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier