Young Graduate Trainee Word jij onze getalenteerde trainee?
VPK
Oudegem
15 uur geleden

Functieomschrijving

Je start als Trainee bij VPK Packaging NV in je laatste studiejaar. Dit gebeurt in eerste instantie in ondersteunende functies binnen Supply Chain & Transport, Verkoop of Productie,

Na een positieve evaluatie van jouw kant en onze kant, bespreken we een ontwikkelingstraject waarbij stap voor stap wordt gekeken hoe jouw talent te laten ontwikkelen.

Akkoord? Dan bespreken we op dat moment een contract van onbepaalde duur. Binnen de eerste jaren blijf je actief als young trainee en word je begeleid door je hiërarchische overste, maar ook door een mentor in de vorm van peterschap en periodieke of trimestriële feedbackmomenten.

Je werkt uiteindelijk liever als leider van een team, of je bent liever een rasechte verkoper, of je bent eerder een data-cruncher in functie van jouw evolutie passen we jouw ontwikkelingsplan aan.

Uiteindelijk gaat het erom jou stap voor stap te begeleiden doorheen jouw professioneel parcours en ons bedrijf verrijken met nieuw talent.

In welke domeinen kan je terecht komen?

Onze verpakkingsproducten worden gebruikt in de voedselindrustie, in e-commerce, in de farmaindustrie, en vergen telkens op maat gemaakte oplossingen.

Productontwikkeling is met andere woorden een must, waar het voor de ene sterk moet zijn, moet het voor de andere design & innovatief zijn.

Wij zijn een verkooporganisatie met productiefaciliteiten en niet een producent van golfkarton of papier. We zorgen voor de klant : dit dankzij een sterke commerciële buitendienst, maar ook dankzij een sterke commerciële binnendienst, van het opnemen van de orders tot het beheren van de prijzen en het constant evalueren van trends en analyses.

Met meer dan 800 medewerk(st)ers in België over meerdere vestigingen zijn we een echt industrieel bedrijf waarin diverse verbeteringsmethodes worden gebruikt zoals Kaisen, Six Sigma, en waarin er wordt gewerkt met typische industriële profielen zoals procestechnoloog, productiemanager,

Met meerdere magazijnen over het hele land, verschillende stockeringsmogelijkheden voor klanten, geïntegreerde ERP’s, track & trace systemen, demand planning en production forecast is supply chain meer dan ooit een essentiële schakel tussen de klant en VPK.

Een bedrijf met Belgische roots maar gegroeid doorheen diverse acquisities in Europa en dus een toonaagevende speler geworden.

Uitwisseling van kennis en ervaringen, ontwikkelingsprojecten, enzovoort zorgen ervoor dat ook internationaal een behoefte is aan nieuw talent.

Functie-eisen

Je bent afgestudeerd als master in een technische of commerciële richting

Je vindt het belangrijk om te werken in een duurzame onderneming

Je bent resultaatsgericht en pragmatisch ingesteld

Je hebt affiniteit met / interesse in productieprocessen en de technische, praktische en commerciële uitdagingen die hierbij komen kijken

Toelichting

VPK Packaging Group produceert kartonnen verpakkingen en papier op basis van gerecycleerde vezels. Deze duurzame verpakkingen worden ontwikkeld op maat van de klant.

Zo streven wij een optimale logistiek na voor onze klanten. Onze dynamische bedrijfscultuur wordt samengevat in drie pijlers : great to work for, operational excellence, easy to work with.

VPK Packaging Group is een Belgische, groeiende groep met meer dan 40 vestigingen verspreid over meer dan 13 landen wereldwijd.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Aalst. Internationaal telt de groep zo’n 5000 werknemers.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier