Flyeraar
11.11.11
Etterbeek
3 dagen geleden

De Maalbeek zoekt gemotiveerde flyeraars om in Brussel en de Brusselse gemeentes te flyeren voor diverse activiteiten. Ook mensen die interesse hebben om een handje toe te steken tijdens activiteiten, mogen zich melden.

De Maalbeek is het Nederlandstalig gemeenschapscentrum van Etterbeek, waarnaar ook Frans- en anderstalige bezoekers hun weg vinden.

Ons centrum is gelegen in de bruisende Europese wijk en is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Wij zijn er zowel voor Etterbekenaren als voor wie van verder komt.

Wij presenteren elk seizoen voor zowel kinderen, jongeren als volwassenen een cultureel en artistiek programma, talloze cursussen, workshops en andere activiteiten.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier