PROJECTVOORBEREIDER GROOTSCHALIGE WERVEN | KOSTPRIJSBEREKENINGEN
manpower
Arendonk, Belgium
3 dagen geleden

Job Description

Als projectvoorbereider sta je stevig in je schoenen. Je bent verantwoordelijk voor het onderhandelen van offertes met klanten rekening houdende met de noden van het project.

Hiervoor baseer je je op de door jou uitgevoerde calculaties en kennis van de bouwindustrie. Je houdt rekening met lastenboeken, plannen en andere dossiers.

Je functie speelt een cruciale rol in het bouwproces. Je bent je bewust van deze verantwoordelijkheid en weet hier ook mee om te gaan.

Client Description

Manpower Permanent Placement is de selectiedivisie die zich engageert in het ondersteunen van sterke technische profielen in het ondernemen van de volgende stap in hun professionele carrière.

Ik ben Simon Coolen en sta er voor open om samen met jou de mogelijkheden - enkel vaste betrekkingen - te bekijken richting De Kempen.

Moet je je eerste stappen in de techniek of bouw nog zetten of heb je reeds een mooie bagage verworven? Wij kunnen ongetwijfeld iets voor elkaar betekenen!

Onze klant is een stabiele en gerespecteerde waarde in de bouwsector. Door middel van een vooruitstrevende visie weten ze zich te onderscheiden van de concurrentie.

Momenteel is er een sterke nood aan een projectvoorbereider.

Candidate Profile

Je hebt een hogere bouwkundige opleiding genoten en weet dit bij voorkeur aan te vullen met een eerste ervaring inzakere grotere projecten.

Je bent bovendien iemand die zijn plan kan trekken bij het uitvoeren van je job. Zelfstandigheid is dus een must!

Een open communicatie is nefast voor het bereiken van de doelstellingen dus dit is één van jouw kerncapaciteiten.

Client Offer

Je krijgt een onmiddellijk vast contract en de mogelijkheid je te ontplooien op enkele van de meest uitdagende en innoverende bouwwerven.

Je wordt beloond met een stevig salarispakket alsook tal van extralegale voordelen die we graag verder met jou bespreken.

Zie jij jezelf volledig passen binnen dit profiel en twijfel je er niet aan dat onze klant jou nodig heeft, neem dan gerust contact op! Interesse?

Stuur je cv naar simon.coolen manpower.be , bel me op : 0479 35 03 32 of PM me via LinkedIn : https : / / www.linkedin.com / in / simoncoolen /

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier