MECHANIEKER | CONSTRUCTIE EN HERSTELLING | VRACHTWAGENOPBOUW
manpower
Vrasene, Belgium
1 dag geleden

Job Description

Als mechanieker kom je terecht in een atelier van 10 technische collega's. Elke dag is een uitdaging om te werken aan nieuwe vrachtwagens en trailers die een op maat gemaakte constructie (mechanica, hydraulica, motoren, lassen) krijgen vanaf de chassis.

Innovatie wordt niet op zij geschoven, maar net veel aandacht aan besteedt. Daarnaast ga je afwisselend ingezet worden voor de herstellingswerken (binnen garantie) van de binnenkomende vrachtwagens.

Je werkt in dagdienst van 07u30 tot 16u30.

Client Description

Manpower Permanent Placement - Technics is de divisie binnen Manpower die gespecialiseerd is in technische profielen. Wij maken er onze doelstelling van om u de interessantste jobs te bieden op maat van uw ervaring en verwachtingen.

Wij dragen graag bij aan uw toekomst. Want uw toekomst, dat is ons objectief!

Voor onze klant, sterke speler in maatwerk en seriewerk in carrosseriebouw, zijn wij op zoek naar een Allround Mechanieker op de vestiging in Melsele in Dagdienst :

Candidate Profile

Je behaalde een technisch diploma richting automechanica, autotechnologie of elektromechanica of kan gelijkaardige werkervaring voorleggen.

Een eerste ervaring in constructiewerken of montage is zeker een voordeel. Je bent een hands-on werknemer die zijn handen ook graag eens vuil maakt en samen met het team een kwalitatief resultaat neer te zetten.

Je beschikt daarnaast over een sterk technische bagage richting mechanische constructiewerken, hydraulica, halfautomaat laservaring.

Je bent een initiatiefnemer en werkt graag in teamverband.

Client Offer

Je komt terecht in een nieuwe werkplaats, familiaal bedrijf met open cultuur. Daarnaast krijg je ook de nodige vrijheid in uw functie en rapporteer je rechtstreeks aan de zaakvoerder.

Samen met hen til je de organisatie naar een hoger niveau. Je start met een vast contract van onbepaalde duur en mooie daguren van 07u30 tot 15u30.

Voor deze job krijg je een competitief salarispakket met maaltijdcheques van 7 euro.

Interesse of graag meer informatie? Stuur uw CV naar yana.tilborghs manpower.be of bel me op 03 217 97 20.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier