Zorgstage - 1e semester - 2018/2018
Wit-Gele Kruis
Brussel, Belgium
32 dagen geleden

Wat houdt je job in?

Een zorgstage is de ideale manier om ervaring op te doen in de wereld van de thuisverpleging. De student is dagelijks op stap met de stagebegeleider die hem / haar gaandeweg wegwijs maakt in alle aspecten van de job als thuisverpleegkundige bij het Wit-

Gele Kruis. Samen met de stagebegeleider staat de student in voor de totaalzorg van de patiënt en is deze mede verantwoordelijk voor een kwaliteitsvolle verpleging.

Wat verwachten we van jou?

Een zorgstage is voorbehouden* voor alle studiejaren van bachelor en HBO5 verpleegkunde :

 • 1e, 2e, 3e en 4e bachelor verpleegkunde
 • 1e, 2e en 3e jaar HBO5 verpleegkunde
 • Studenten die niet voldoen aan deze inschrijvingsvoorwaarden zullen niet in aanmerking worden genomen!
 • Wat heeft het Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen jou te bieden?

  Bij het Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen kan elke student rekenen op een kwalitatieve stage , zowel inhoudelijk als op vlak van begeleiding.

  Elke student krijgt de kans om tijdens zijn / haar stage te proeven van de unieke wereld van de thuisverpleging . Tijdens de stage wordt de student begeleid door een ervaren stagebegeleider(s) en stagementor, die aan de hand van het Persoonlijk OntwikkelingsPlan (POP) van de student ervoor zorgen dat hij / zij het beste haalt uit zichzelf en de stage.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier