storingstechnieker
DANONE
Rotselaar, Leuven, BE
17 dagen geleden

BED - Danone Belgium, een dochteronderneming van Danone is op zoek naar eenstoringstechnieker (2ploegenstelsel) in country voor Rotselaar, Leuven

Danone is een internationaal bedrijf dat zich focused op gezonde voeding in 4 verschillende onderdelen : Fresh Dairy Products, Early Life Nutrition, Waters and Medical Nutrition.

De missie van Danone is : "Bringing health through food to as many people as possible". De missie geeft betekenis aan het dagelijks werk voor de 100.000 Danoners wereldwijd.

Voor gepassioneerde mensen op zoek naar autonomie en interessante carrière mogelijkheden, heeft Danone echt "Something special inside".

Als storingstechnieker ben je verantwoordelijk voor de onderhoudswerkzaamheden aan de installaties binnen je zone. Je doel is de basiscondities van de installatie te garanderen door het controleren en evalueren van de machine.

Na een grondige opleidingsperiode waarin je bijgestaan wordt door onze interne opleider en je peter / meter zullen je taken er als volgt uitzien :

 • het zelfstandig verrichten van curatief en preventief onderhoud binnen de toegewezen zone
 • revisie van onderdelen
 • het analyseren van pannes & chronische problemen teneinde een duurzame oplossing te bieden
 • rapportering van pannes en genomen acties in het werkordersysteem
 • het communiceren van oplossingen naar de machine operatoren toe.
 • Dit alles rekening houdend met de veiligheids en milieu voorschriften en met als doel de goede staat en rendementen van de installaties en productkwaliteit te garanderen.

  Je rapporteert aan de maintenance coördinator en hebt dagelijks contact met de interne betrokken diensten en externe leveranciers

  Profiel

 • Je hebt minimum A2 technisch diploma elektromechanica, elektrotechnieken, een A1 diploma is een plus
 • Je beschikt over een sterk ontwikkeld probleemoplossend / analytisch vermogen
 • Je toont zin voor initiatief en bent bekwaam om zelfstandig te werken
 • Je hebt praktische ervaring op het gebied van mechanica, pneumatica of elektriciteit
 • Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands. Daarnaast heb je ook een basiskennis Engels
 • Je hebt basiskennis van MS Office.
 • function openLegalScan(companyId, fieldName) window.open(" / legalscan?bplte company "+companyId+"&lscn param fieldname "+fieldName+"&1525853994269", 'legalscan', 'scrollbars,resizable,height 480,width 730').

  focus(); function openSpellCheck(companyId, fieldName) window.open(" / spellcheck?bplte company "+companyId+"&schk param fieldname "+fieldName+"&1525853994269", 'spellcheck', 'scrollbars,resizable,height 480,width 730').

  focus(); function ifOverflowElse(ifHTML, elseHTML) document.write(elseHTML); / / >

  Indien je meer informatie wenst over deze vacature, voordat je officieel solliciteert, kan je contact opnemen met de recruiter :

  Valerie MERTENS ()

  Voor informatie over Danone, de medewerkers en meer, kan je bezoeken. "We have something special inside, do you?"

  102906

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier