Assistant Shop Manager 38u
ZEB
Wevelgem, BE
6 dagen geleden
source : Fashionunited

Assistant Shop Manager 38uFunctieWe zijn bij ZEB op zoek naar eenAssistant Shopmanager(M / V) voor onze winkel inWevelgem.

Als Assistant Shopmanager ondersteun je jouw Shop Manager in het beheer van het filiaal. Jullie vormen een topteam in het organiseren van de winkel.

Je zorgt mee voor het opstellen van de uurroosters in functie van de klant- en goederenstroom en je behoudt mee de focus op het behalen van de targets.

Je zorgt ervoor dat onze klanten altijd centraal staan in alles wat jij en het team doen. Klanten voelen zich thuis in de winkel, krijgen het juiste advies en worden vlot geholpen.

Als echte teamplayer zorg je er bovendien voor dat jullie samen een hecht en betrokken team vormen waar iedereen zich goed voelt en weet wat er verwacht wordt.

Kortom als Assistant Shopmanager bouw je mee aan de toekomst van ZEB.Profiel

 • Ervaring Je kan terugvallen op een mooie ervaring in de retail en bent vertrouwd met het reilen en zeilen in een winkelfiliaal.
 • Klantgericht Je streeft naar een optimale klantbeleving en zet de klant steeds centraal
 • Zin voor initiatief Je pakt graag uitdagingen en opportuniteiten aan. Met je enthousiasme kan je ook anderen hiertoe inspireen.
 • Kritisch denken Je stelt dingen in vraag, gaat op zoek naar opportuniteiten en denkt mee na over de ontwikkeling van ZEB.
 • Leergierig Je staat open voor feedback en gaat hier ook actief mee aan de slag. Je hebt veel goesting om dingen te leren en nieuwe ervaringen op te doen.
 • Praktisch Je werkt in een variabel uurrooster, waarbij je ook op zaterdag, zondag en feestdagen zal werken.Aanbod
 • Omgeving Je komt terecht in een dynamische en groeiende omgeving waar je dagelijks in contact komt met onze enthousiaste klanten.
 • Daarnaast kan je ook rekenen op een team van collega’s van alle leeftijden, maar vooral met veel goesting’!

 • Verloning We bieden een aantrekkelijk verloningspakket, aangevuld met extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques en een firmawagen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier