JUNIOR WERFLEIDER WEGENBOUW (M/V)
Over Ago
Nieuwpoort
36 dagen geleden

Functieomschrijving

Om de marktpositie van deze groeiende firma te verstevigen worden er gemotiveerde en betrouwbare mannen of vrouwen gezocht! Je volgt de toegewezen projecten op en staat in voor de studie, voorbereiding, dagelijkse leiding en opvolging.

Verder onderhoud je de contacten met de opdrachtgever en leveranciers en rapporteert daarbij rechtstreeks aan de hoofdwerfleider.

Werfleider met ervaring in wegenbouw gezocht voor stabiele en groeiende firma aan de kust. Als werfleider sta je open voor opvolging van de werven van A tot Z en kan met je uitgebreide kennis onmiddellijk aan de slag.

Je bent bereid om een administratief pakket op jou te nemen naast het werk op de werven zelf. Als vlotte communicator kan je je flexibel opstellen.

Vereisten

Er wordt gezocht naar M / V met een technisch diploma in de bouw, aangevuld met een geldig attest VCA-VOL. Ervaring in een gelijkaardige functie is zeker een pluspunt!

Talen

 • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands
 • Aanbod

  De firma biedt je een omgeving met veel ervaring en een leuke werksfeer binnen een dynamisch team

  Rijbewijs

  Wenst u meer info over deze job?

  Neem dan contact op met één van deze kantoren : Kortrijk Construct

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier