Field Engineer
agilitas
Bruges, Belgium
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Jouw taken Instaan voor de opstart wat betreft het automatisatiegedeelte (PLC, PC) van alle testmachines, zowel tijdens de testfase in het atelier, als ter plaatse bij de klant.

Verantwoordelijk voor het correct opstellen van de opstartrapporten en check-lists. In geval van disfunctionaliteiten zoekt u samen met de verantwoordelijke engineer naar oplossingen.

Opleiden van de klant omtrent de werking van de machines (mechanisch, elektrisch, PLC-programmatie en PC-programma) en wat betreft het onderhoud.

Opstellen van de nodige opleidingsdocumenten. Informeren vanuit fieldervaring aan de engineeringsafdeling en de projectleiding omtrent de 'bottle-necks' en voorstellen tot verbetering formuleren.

U analyseert en synthetiseert, in nauwe samenwerking met de klant, eventuele technische problemen en geeft ze op een gestructureerde wijze aan de verschillende ontwerpafdelingen door.

Instaan voor de eerste lijnshulp bij klanten. Opmaken van de nodige rapporteringen na interventies, opleidingen en assistenties.

Actief deelnemen aan de regelmatige vergaderingen met de verantwoordelijke van de dienst om ervaringen uit te wisselen en verbeteringsvoorstellen uit te werken.

Instaan voor het samenstellen van interventie-kits samen met de dienst Customer Service. Instaan voor de samenbouw van computer hardware.

Je profiel Graduaat Electro-Mechanica of gelijkwaardig door ervaring. Praktische ervaring op het gebied van geïnformatiseerde systemen (installatie, configuratie van hard- en software).

Ervaring met één of meerdere operating systemen (Windows, Linux). Kennis TCP / IP netwerk configuratie (NT, Linux). Een algemene kennis van automatiseringstechnieken (PLC, elektriciteit, pneumatiek), alsook een goed mechanisch inzicht.

Zelfstandige "problem solver" met goede communicatieve vaardigheden. Talenkennis : Nederlands / Engels / Frans / Duits. Kennis van BaaN, Excel, Word.

Werken volgens ISO9001-normen. Bereid zich permanent beschikbaar te houden voor korte (enkele dagen tot maximum twee weken) verplaatsingen in het binnen-en buitenland (ongeveer 60% van de werktijd op jaarbasis).

Wat bieden wij jou? Gevarieerde functie Contract van onbepaalde duur in een internationale omgeving Competitief salaris en een aangename werksfeer

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier