Account Manager - kantoorbenodigdheden - Limburg - Leuven
Skondras
Brussel, BE
5 dagen geleden

Account Manager - kantoorbenodigdheden

Hoe ziet jouw dag eruit?

In jouw rol als Account Manager, krijg je een bestaande klantenportefeuille uit het KMO segment (bedrijven tot maximum 50 medewerkers) toegewezen.

Prioriteiten in klantenbeheer zijn : retentie en het verder uitbouwen van de bestaande klantenrelaties.

Je gaat prospecteren om nieuwe klanten te maken en je portefeuille verder uit te bouwen.

Je voert diepgaande klantenanalyses uit die gekoppeld zijn aan een uitstekende voorbereiding van jouw klantengesprekken.

Je krijgt een omzet- en margedoelstelling.

Je rapporteert aan de Area Sales Manager.

Wie zoeken wij?

Voor deze uitdagende sales functie zijn wij op zoek naar een resultaatgerichte account manager met een sterke gedrevenheid, durf, overtuigingskracht en een passie voor sales.

Daarnaast zijn een sterk analytisch vermogen (denk aan de klantenanalyses!) en rekenvaardigheid belangrijke instrumenten voor een succesvolle loopbaan.

Je woont in de regio (Limburg - Leuven)

Een eerste werkervaring in de sector is pré.

Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Wie is Skondras?

Sinds 2001 ondersteunt SKONDRAS kleine, grote en internationale bedrijven met hun verkoop in de breedste zin van het woord.

In de loop van de tijd hebben wij verschillende verkoop- en expertisebedrijven in West-Europa opgericht en zijn wij uitgegroeid tot een Europese sales outsourcing organisatie met sales expertise en delivery centers voor de West-

Europese markt, voornamelijk gericht op België, Nederland, Duitsland, de UK en Frankrijk.

Wij ondersteunen onze partners door strategische advisering en door het deels outsourcen van hun sales operatie. Dit kan geheel of gedeeltelijk en voor de korte of lange termijn zijn.

Onze visie op sales : hoe maken we sales simpel, plezierig en succesvol?

Sales targets geven ons druk. Dat is een feit.

Wij kunnen die druk niet wegnemen want dit is de realiteit van het zakenleven maar wij kunnen wel zorgen dat je de targets die bij deze druk horen makkelijker, met meer plezier en met minder of zelfs zonder stress gaat halen.

Met ongeveer 250 professionals in verschillende landen en met verschillende kwaliteiten is SKONDRAS gefocust om de sales te vergroten en stress te minimaliseren

Wat bieden wij?

 • Aantrekkelijk loon
 • Een bedrijfswagen, een tankkaart, een gsm abonnement.
 • Een excellente opleiding.
 • Goede work / Life balance.
 • Winters

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier