Administratief bediende part time
Accent Jobs for People NV
Zele, BE
17 dagen geleden

Als administratief bediende ben jij een belangrijke schakel van de onderneming en steunen diverse afdelingen op jou om hun deel van het werk goed te laten verlopen.

Je bent een rechtstreeks aanspreekpunt voor klant, leverancier en collega's. Je gaat op een vlotte, toegankelijke manier om met die rol en haalt daar ook jouw voldoening uit.

Samen met een collega, die al jaren het hart van het bedrijf is, zorgen jullie voor een vlotte verwerking van alle administratieve taken.

Afhankelijk van jouw kennis en ervaring is de onder verdeling hiervan nog een stukje bespreekbaar. Je staat onder meer in voor de administratie in een hele brede context.

Je voert bestellingen in, volgt dossiers op, maakt fiches op, staat in voor de correspondentie zowel via telefoon als via mails, lost klachten of opmerkingen snel en efficiënt op en zoekt steeds naar een vorm van optimalisatie om het proces makkelijker te laten verlopen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier