COMMUNICATIEVE BINNENDIENST MEDEWERKER
Hays Response Gent
Gent, E Flanders, BE
4 dagen geleden
source : Monster

Voor onze klant in regio Gent, een distributeur van machines, is Hays Response Gent op zoek naar een administratief medewerker voor de binnendienst.

Afwisselende job Internationale en unieke speler in de markt Snelle opstart! Je komt terecht in een KMO, actief in een specifieke technische niche.

Als administratieve duizendpoot kom je terecht in de binnendienst en ondersteun je het sales team. Je maakt offertes op en boekt leveringen in.

Daarnaast verwerk je zelf de orders en neem je de organisatie van het transport op jou. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en bent dus zowel de stem als het gezicht van het bedrijf.

Verder ben je verantwoordelijk voor de administratieve taken voor het kantoor zelf. Je bent Nederlandstalig met een goede kennis van het Engels en Frans.

Je hebt een bachelor diploma of een eerste relevante ervaring achter de rug. Je bent communicatief, vlot en werkt zeer nauwkeurig.

Wat computerkennis betreft kan je vlot werken met het MS Officepakket. Je komt terecht in een familiale KMO met een vlakke structuur.

Onze klant biedt een voltijdse tewerkstelling. Je ontvangt een competitief loon, aangevuld met extralegale voordelen. Solliciteer nu online voor deze vacature als administratief medewerker te Gent! Je krijgt snel feedback op jouw sollicitatie.

Voor meer info contacteer Lauren Chabert via 09 / 267 99 81. Een discrete behandeling van jouw kandidatuur is gewaarborgd.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier