Customer Service Representative
Eurofins
Nazareth, BE
5 dagen geleden

Beschrijving van het bedrijf

Eurofins Scientific is een internationaal life sciences bedrijf. Eurofins biedt haar klanten in diverse sectoren een uniek aanbod van analytische testen en diensten om het leven en onze omgeving veiliger, gezonder en duurzamer te maken.

Wat je eet, het water dat je drinkt, jouw noodzakelijke medicijnen? Eurofins werkt samen met de grootste bedrijven ter wereld om ervoor te zorgen dat de producten die zij leveren veilig zijn, hun ingrediënten authentiek zijn en de etikettering nauwkeurig is.

Eurofins is wereldwijd marktleider op het gebied van testen voor voedingsmiddelen, milieu, farmaceutische en cosmetische producten, alsook in CRO-dienstverlening voor Agrosciences.

Daarnaast is Eurofins één van de grootste onafhankelijke markleiders in testing en diensten voor genomica, discovery farmacologie, forensisch onderzoek, CDMO, geavanceerde materiaalwetenschappen en voor ondersteuning van klinische studies.

Eurofins Food, Feed & Water Testing biedt in België laboratoriumonderzoek en consultancy aan op het gebied van voeding, dierenvoeding en water en heeft haar laboratorium in Nazareth (Gent).

Eurofins Food, Feed & Water Testing Belgium maakt een sterke groei en ontwikkeling door, waarbij dynamiek en verandering volop aanwezig zijn.

Functieomschrijving

Als Customer Service Representative maak je deel uit van het team customer service. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten.

Na een grondige opleiding kan je de vragen van onze klanten vlot analyseren en intern doorverwijzen naar de juiste expert binnen onze organisatie.

Je legt de verbinding tussen de klanten en je collega's en bent daardoor een belangrijke schakel in de organisatie.

Je ondersteunt in allerlei verschillende administratieve taken, zoals het opvolgen van mailboxen, het updaten van klantengegevens en opstellen van offertes en contracten.

Je vindt het leuk om verschillende taken op je te nemen. Sommige zijn van te voren duidelijk gedefinieerd, andere kunnen plotseling ontstaan.

Je springt je collega’s bij waar nodig en streeft naar maximale klanttevredenheid.

Functie-eisen

De ideale kandidaat heeft een relevante opleiding en al enige administratieve of klanterichte werkervaring achter de rug.

Je kan goed overweg met word en excel, kan snel schakelen tussen verschillende taken en haalt voldoening uit ondersteunen van collega's.

Je bent klantgericht, kan assertief optreden waar nodig en werkt graag zelfstandig. Verder spreek je zowel Frans, Nederlands en Engels.

Aanvullende informatie

Een uitdagende werkomgeving binnen een ambitieuze, internationale en sterk groeiende organisatie. De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen de organisatie.

Een passend salaris afhankelijk van jouw ervaring van maximaa 2700 euro bruto per maand. Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals onder andere een winstdeling, 13e maand en een team met enthousiaste en bevlogen collega’s.

Eurofins bestaat wereldwijd uit circa 50.000 medewerkers, verdeeld over 800 hyper moderne laboratoria en is actief in 50 landen met een pro-forma omzet van 5.

4 Miljard in 2020. Naast zeer sterke autonome groei met vele eigen start-ups heeft Eurofins in 2020 in verschillende landen een totaal van ruim 25 acquisities gedaan.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier